Posle nekoliko meseci razmišljanja šta će uraditi s mladim zvezdama „Granda“ Milenom Ćeranić, Nemanjom Stevanovićem i Milanom Stankovićem, direktor najveće diskografske kuće Saša Popović odlučio je da raskine ugovor samo sa ovogodišnjim evrovizijskim predstavnikom naše zemlje!


Naime, Popović je trojku stavio na led i čekao da prođe vreme kako bi bolje razmislio šta će da radi s onima koji su počinili nedopustive greške tokom prethodne godine.
- Popović je tokom proteklih nekoliko meseci pružio priliku Milanu, Mileni i Nemanji da razmisle o svemu i eventualno shvate u čemu su grešili, ali dok su Stevanović i Ćeranićeva ćutali celo leto i čekali da se „Grand“ izjasni, Milan nije pridavao značaja Popoviću, koji je u njega uložio milione. Svojim bliskim prijateljima pričao je da je povređen i da su njegova prava narušena. Doduše, nije se oglašavao, već su to u njegovo ime radili menadžeri i familija, ali to nije umanjilo značaj onoga što su rekli protiv „Granda“ - rekao je za naš list izvor blizak produkciji i dodao da su u produkciji tek posle nedavnog sastanka shvatili da su za nekadašnjeg mezimca „Granda“ imali i previše strpljenja.

- Oprostili su mu nekoliko grešaka koje je napravio nakon što se vratio sa „Evrosonga“. Najveća je što nije hteo da daje intervjue za medije, koji su ga podržavali sve vreme. Ipak, Saša je želeo da posle nekoliko meseci ipak u razgovoru sa njima vidi dokle su stigli u razmišljanjima i da li su shvatili svoje greške. Za razliku od Milene i Nemanje, koji su pokajnički došli na razgovor i priznali da nisu bili u pravu, te da su napravili brojne greške, Milan se čvrsto držao stava da je postupao ispravno i da nikome ne duguje izvinjenje. To je i bilo presudno da Saša donese odluku koju će ovih dana saopštiti, a po kojoj za Milana u „Grandu“ više nema mesta. Naprosto, Popović je čovek koji će lično oprostiti čak i vređanje, ali se neprofesionalnost kod njega ne prašta.

U želji da čujemo komentare, pozvali smo mlade grandovce koji su bili nedostupni, dok je Popović potvrdio svoj stav da će zvanično izaći sa saopštenjem tokom narednih dana i da do tada neće davati izjave.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар