Jelena Vučković, ćerka popularne folkerke Goce Božinovske, pre dva dana potpisala je ugovor sa „Grandom“ i od jeseni će biti jedan od 43 kandidata koji će se takmičiti u „Zvezdama Granda“,...

...a najzanimljivije u celoj situaciji je to da je poslednja osoba koja je saznala za to njena majka.
- Bila sam u šoku kada sam juče u medijima pročitala da je moja Jelena u „Zvezdama Granda“! Prosto nisam mogla da verujem - započinje svoju priču Goca, koja dodaje da je njena ćerka sve vreme krila od nje da se prijavila za takmičenje.

- Još dok je išla u školu govorila mi je da želi da se bavi pevanjem. Odvraćala sam je od te ideje, ali uzalud. Sve sam se nadala da će je taj hir proći, ali vidim da moji napori nisu urodili plodom. Uvek kada bih joj rekla da je bolje da završi školu i da se posveti nekom drugom poslu, govorila mi je da će sve ona sama. Rekla sam joj da, ako baš to toliko želi, finansiraću joj ja album, ali mi je uvek pričala da zna da nije jedina, da ima i brata i sestru kojima su potrebne pare, pa da se ja ne žrtvujem i ne bacam pare na to - objašnjava Božinovska, koja naglašava da joj je u jednom trenutku Jelena bila sumnjiva, tačnije da je znala da se nešto čudno dešava kod nje.

-Zvala sam je da idemo zajedno na more, ali mi je ona rekla da će ići pre mene, jer ima neke obaveze u Beogradu krajem meseca. Malo mi je to bilo čudno pošto mi nije rekla o čemu se radi, ali eto, juče sam u medijima i saznala koje su to obaveze - kroz smeh priča Goca i dodaje da, iako nije blagoslovila ćerkino pojavljivanje u takmičenju, želi da podrži Jelenu koliko god bude mogla.
- U razgovoru sa Jecom, kada me je šok prošao, upitala sam je da li je iščitala taj ugovor koji je potpisala. Da ne bude sumnje, znam da je Saša Popović profesionalac, ali izjave u medijima u poslednje vreme da se Sale iživljava nad pevačima su me totalno zbunile. Čujem i da se neki žale, kao devet godina je dug period. Pa šta očekuju? Neko uloži u tebe hiljade i hiljade evra, izvuče te iz kafana i odakle sve ne, napravi od tebe zvezdu, pa niko neće to da radi za lepe oči. Savetovaću ćerku šta god da zatreba, ali sada je ona u Popovićevim rukama, tako da se ja tu ne pitam puno - rekla je na samom kraju razgovora popularna pevačica.

Za razliku od Goce, koja nije znala da je njena ćerka ušla u najuži izbor za „Zvezde Granda“, bivša farmerka i pevačica Indi je sve vreme bila uz svoju mlađu sestru Editu.
- Naravno da sam znala da mi se sestra prijavila za takmičenje. Sve vreme sam je bodrila, davala joj savete i presrećna sam što je uspela. Sad joj predstoji takmičarski deo, ali verujem ja u nju. Lepo peva, zna da se ponaša, tako da ako sve bude išlo kako treba, neće biti zime za nju. To će joj biti super stvar, imaće razlog da se bori jer je i sama bila svedok kroz šta sam sve ja morala da prolazim kako bih bez ičije pomoći snimila album - priča nam Indi.

Iako je starija Aradinovićeva zabranjena na „Pinku“, samim tim i u „Grandu“, Indi se nada da će ipak sa svojom sestrom zapevati.
- Preležala sam boljku zvanu nepojavljivanje u „Grandu“. Na početku mi je bilo teško, ali sada je OK. Nije da nisam razmišljala o tome kada će doći dan da nas dve zapevamo zajedno na sceni „Granda“, ali, bože moj, biće kako biti mora. Jedno je sigurno, a to je da ćemo Edita i ja kad-tad zapevati i u duetu, ali i na koncertima - rekla je Indi za naš list.

Indi: Nisam dobila tužbu od „Pinka“
Iako je posle izbacivanja pevačice Indi iz rijaliti šou programa „Farma“ u medijima spominjano da će je producenti tužiti, te je bila zaprećena i kazna od 50. 000 evra, koju će morati da plati, pevačica kaže da joj nikakva tužba nije stigla.
- U ugovoru je stajalo da možemo biti kažnjeni sa tih 50.000 evra, ali evo, do danas mi ništa nije stiglo. Iskreno se nadam da će tako i ostati i da će mi „Pink“ oprostiti to što nisam mogla zbog zdravstvenih problema da spavam u štali. Početkom oktobra završavam novi album, pa ću tada kontaktirati sa čelnicima ružičaste televiziji da vidim na čemu sam, iskreno se nadam da ćemo izgladiti sve nesporazume - kaže Indi za naš list.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар