Popularni pevač Milan Stanković proslavio je pre dva dana 23. rođendan, a glavno slavlje je bilo rezervisano za drugove, fanove i njegovu devojku, pevačicu Radu Manojlović, koja mu je poklonila najnoviji model „epl“ ajpoda.

Kako nijedna proslava ne može da protekne bez alkohola, Milan je za ovu priliku angažovao koktel majstore koji su dodatno podigli atmosferu. Kao što se i očekivalo, Rada Manojlović bila je najveselija, a kakav mu je poklon još priredila kad se gužva raščistila i alkohol učinio svoje, nije teško pretpostaviti. Slavljenik nije želeo da nam prokomentariše ove naše pretpostavke, ali je zato podelio impresije sa svog rođendana.

- Kada oko sebe imate porodicu, prijatelje, ljubav, pozitivnu energiju, podršku fanova iz svih krajeva sveta i svi se trude da vam ulepšaju dan, jedino osećanje koje može da vas obuzme je sreća. Mada, moram priznati da je 23 godine za mene nerealna brojka, jer još uvek želim da ostanem klinac i ne odrastem - izjavio je Milan.

Inače, posle vatrometa koje su mu priredile „krasive“, Milan je odgledao i video-klipove koje su mu poslale devojčice iz celog sveta, što ga je posebno iznenadilo, prenosi Alo.

Pogledajmo Jutjub video koji su Milanovi fanovi iz Makedonije napravili za njegov 23. rođendan.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар