Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi, koja će biti jedna od učesnica treće sezone „Farme", posetila je pre dva dana seks-šop u kom je kupila potrebne sitnice koje će joj olakšati život na Pinkovom seoskom imanju u Lisoviću.

Paparaco Pressa uslikao je atraktivnu starletu kako pazari seksi veš, vibratore i kondome, dok su je slučajni prolaznici znatiželjno gledali kroz izlog budući da je Vendi neke spravice isprobavala na sred radnje. Ekipa Pressa pažljivo je pratila buduću farmerku koja se sat vremena dvoumila oko veličine vibratora zato što nije sigurna da li će u Lisovićima biti muškarac koji će uspeti da zadovolji njene afinitete. Kada nas je spazila, Vendi je prokomentarisala da će u ovom serijalu sigurno biti seksa u Lisoviću.

- Vidim da imam dosta ponuda za seks na „Farmi". Jedan od njih je čovek sa prostom rečenicom „Kuća pos'o, po'so kuća", Ekrem Jevrić koji želi sa mnom da ima seks u senu. Međutim ja sam aristokrata, tako da ću imati sigurno neku insinuaciju seksa sa njim iako mu fizikus govori da je neoprimitivac. Sa Marijanom Rističevićem seks dolazi u obzir samo kad ga budem videla da na njegov polni organ mogu da stanu tri debele kokoške iz njegovog sela - rekla je Vendi u svom prepoznatljivom stilu!

Izvor: Press

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Maja // 11 септембар, 2010  

    Vendi je mesto u javnoj kući, a ne na Farmi.

Постави коментар