Poznati agent italijanskih televizijskih zvezda Lele Mora na sudu je priznao svoju vezu s bivšim suprugom Nine Morić. “On je manijak koji bi baš sve učinio za novac'', opisao je bivši italijanski menadžer svog nekadašnjeg prijatelja i saradnika Fabricija Koronu (36) čiji detalji iz privatnog života svakim danom postaju sve prljaviji. Naime, Mora (55) je nedavno na sudu priznao kako je dve godine, od 2004. do 2006. bio u intimnoj vezi s Koronom koji je tada još bio u braku s Ninom Morić.“Fabricio Korona i ja smo bili ljubavnici.
Svašta sam činio njemu za ljubav. Kupio sam mu osam automobila, počevši od Audija Cabrioleta do Bentleyja Continentala. Dao sam mu novac za stan u ulici Cristoforis u Milanu, u gotovini oko 1,5 miliona evra”. priznao je bankrotirani agent u istrazi pokrenutoj zbog propasti firme "Corona’s". Mora je tužiocima Milanu objasnio odakle su stizali lažni obračuni, te kako je 2005. došlo do velikih svađa između Korone i njegove tadašnje supruge, hrvatske manekenke Nine Morić. Nina je, naime, otkrila odnos između supruga i njegovog menadžera, što je bio tek početak njihovih žestokih svađa koje su završile razvodom.

A poznanstvo nevaljalog dečka Korone i pohotnog menadžera More datira iz vremena kada je Fabricio još bio momak koji se zahaljujući svom ocu, poznatom novinaru Vitoriju Koroni, osnivaču nekoliko italijanskih mesečnika, brzo uvukao u svet poznatih. Zanimljiva je informacija kako je manipulativni Fabricio namerno prevario mnoge u svom životu samo ne svog oca kojeg je jako voleo, a koji je preminuo 2007. kad mu je sin završio na sudu. Već početkom 1990-ih Korona je kao momčić željan medijske pažnje počeo da sarađuje sa kompanijom Lelea More kojeg je razočarao u trenutku kad je ovom pomoć bila najpotrebnija. Naime, Mora je jednom, da bi pomogao Koroni, prodao celu svoju kolekciju skupocenih satova, a Korona je njemu kad ga je bankrotirani Lele, optužen za veliku proneveru novca, molio za pomoć hladnokrvno zatvorio vrata pred nosom. Šokirani Mora novinarima je izjavio kako Korona za njega više ne postoji, dok je njegovu tadašnju ljubavnicu Belen Rodrigez koju je on otkrio, a ona se ljubujući s Fabrizijem pravila da ga ne poznaje, nazvao nezahvalnom. Na pitanje zbog čega je otkrio vezu s Koronom i koliko je taj potez zapravo čin osvete Mora je ironično izjavio.“Kad vas ispituje sudija, jedino što možete je da kažete istinu” objasnio je dok je njegov nekadašnji ljubavnik ostao bez komentara: “O tome ne pričam”, rekao je neoptrećno Farbricio italijanskoj novinarki i s osmehom joj poslao poljubac. “Ne mrzim Lelea Moru, osećam se kao povređena žena. Ja sam bila ranjena supruga, a on treća osoba. Fabricio je izigrao Moru, kao što je učinio sa mnom”, izjavila je Nina Morić za nedeljnik “Chi”.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар