Proslavljeni srpski glumac Nikola Đuričko igraće glavnu ulogu u novom filmu Anđeline ŽoliBezimena bosanska ratna ljubavna priča“, saznaje „Alo!“. Naime, producent ovog ostvarenja Rade Šerbedžija doneo je odluku da Đuričko tumači lik Srbina koji se u logoru zaljubljuje u muslimanku.

Takođe, u Anđinom filmu će i Goran Jevtić imati jednu od sporednih uloga.
- Đuričko je prvi koji je pozvan na razgovor o filmu. Bio je oduševljen i prezadovoljan kada mu je saopšteno da je dobio glavnu ulogu u filmu holivudske glumice. Goran Jevtić će dobiti jednu od sporednih uloga, ali nimalo zanemarljivu. Iako se pisalo o tome da je Anđelinin film antisrpski, Nikola i Goran ne smatraju da je tako, jer čim su pogledali scenario, oduševili su se ljubavnom pričom - priča za naš list izvor blizak ekipi koja radi na ovom filmu. Bosanska glumica Zana Marijanović je već dobila glavnu žensku ulogu u filmu, a odabrana je putem kastinga, koji je organizovan povodom te uloge.

- Ne bih to da komentarišem - rekao je Đuričko kada smo ga pozvali, što ne treba previše da čudi s obzirom na to da im je zabranjeno da pričaju o projektu pre početka snimanja. Ali, potvrda da je on glavna uloga je i to što je na najboljem filmskom sajtu „imdb.com“ napisano da Nikola glumi u Anđelininom filmu. Goran Jevtić nije mogao da govori na ovu temu jer je bio na probi.
- Izvinite, čućemo se drugom prilikom jer trenutno ne mogu da pričam, na probi sam - rekao je Jevtić.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар