Maneken i farmer Branislav Janković Bane svojevremeno je bio u šemi s pevačicom i učesnicom „Velikog brata“ Seksi Sandrom!

Naime, Bane se pojavljivao u mnogim spotovima naših pevačica, između ostalog i Sandrinom, pa su se tako i upoznali. Nakon poslovne saradnje počeli su intenzivnije da se druže pa su krenule priče da su više od običnih prijatelja!

- Bane je glumio kod Sandre u spotu, kada je i započeto njihovo druženje. Nastavili su da se viđaju po završetku poslovne saradnje i dosta vremena su provodili zajedno. Priča se da su bili u nekoj šemi, ali nikad nije hteo da govori o tome - rekao je za „Alo!“ izvor blizak manekenu.
U želji da saznamo da li su spekulacije istinite, pozvali smo Sandru, koja ni sada nije želela da se izjasni povodom te priče.

- Bane i ja smo samo dugogodišnji prijatelji. On je super dečko i pratim pomalo njegovo učešće u „Farmi“. Videla sam da se zagrejao za Katarinu Živković, a čula sam da je i ona za njega. Poznajući Baneta, verujem da će tu biti nečega - rekla je kroz smeh Sandra, prenosi Alo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар