Posle tri meseca spekulacija, Nemanja Stevanović je konačno rešio svoj status u "Grandu“! Iako više nije deo ove produkcijske kuće, bivši farmer dobio je novu šansu - pridružio se "Siti rekordsu“ i fokusiran na nove pesme koje prikuplja za album.
"Eh... konačno je rešeno! Veoma je neprijatna situacija kada ne znaš kakav ti je status i kada vrlo malo toga zavisi od tebe. U prvi mah, iskreno, jesam bio malo razočaran. Ipak je 'Grand' bio moja kuća, tamo sam dobio i otpevao svoju prvu pesmu, a i vezao sam se za ljude. Koliko god da je bilo nesuglasica među nama, Saša i Žika su veliki profesionalci i mislim da su doneli pravu odluku. Rastali smo se na najbolji način. Saša je rekao da je tu ako zatreba neka pomoć, što meni mnogo znači! Kad smo izašli sa 'Farme', i Željko i Milica Mitrović su dali do znanja Mileni i meni da ćemo imati njihovu podršku! Srećan sam što je tako", rekao je Nemanja za "Kuris Stil" i dodao da njegova veza sa Milenom cveta: "Život je pun prepreka i iznenađenja, i nikada ne znaš šta je sledeće, ali definitivno je da nam je veza stabilnija nego ikada! Kao što rekoh - zlo nas je još više zbližilo!"

Izvor: Svet

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. jovanaBgd // 12 септембар, 2010  

    Nemanja je prelep, ali ta činjenica i nije toliko bitna. Najbitnije je to što je on srce, dobrica, jedna divna osoba. Pozdrav Nemanja i sve najbolje.

Постави коментар