Treća sezona rijaliti programa «Farma 3» počela je sinoć, kada se na seosko imanje u Lisoviću uselilo dvadeset i četvoro novih stanara. Iako se očekivalo da će se u najgledanijem rijaliti programu pojaviti brojna zvučna imena, činjenica je da se tek poneki od njih mogu opšte i nazvati poznatima.

Retki izuzeci su pevačica Zlata Petrović, njen bivši suprug Hasan Dudić, umetnica Eva Ras, Zorana Pavić i internet zvezda Ekrem Jevrić. U grupu zaboravljenih mogu se ubrojati političari Marijan Rističević i Milan Paroški, Šikica, Li Men, književnica Jasmina Ana, voditelj Zoran Pejić Peja, muzičari Natalija i Baki B3, kao i Tina Ivanović i Bata Zdravković. Zanimljivo je da je ove sezone «Grand» produkcija na farmu poslala isključivo pevače koji nisu ostvarili blistave muzičke karijere, poput Katarine Živković, Sanje Stojanović, Jovane Pajić, Renata Henca i Slobodana Batjarevića Cobeta. U grupu potpuno nepoznatih persona koje su sinoć prekoračile tarabu imanja spadaju manekenke Jelena Stožinić, Sanja Radanović, maneken i sportski menadžer Branislav Janković. Svi oni sinoć su se uselili u prostranu kuću u Lisoviću gde će se naredna tri meseca boriti za nagradu od 100.000 evra.

Zlata i Hasan se mire na farmi
Pevačica i učesnica „Farme“ Zlata Petrović planira da tokom boravka u „Farmi“ obnovi ljubav sa svojim nekadašnjim suprugom Hasanom Dudićem! Kako „Alo!“ saznaje, bivši supružnici počeli su ponovo da se zbližavaju još pre nekoliko nedelja a, kako stvari stoje, kulminacija njihovih emocija dogodiće se upravo pred kamerama najpoznatijeg rijaliti programa.

- Život je nepredvidiv, nikad to čovek ne zna. Možda ovo život nama pravi priliku da ponovo budemo zajedno. Može i to da se desi, nikad se ne zna, bože moj. Možda je to prava prilika da vidim s kim ću provesti staračke dane. I Hasan i Peja su ljudi koji će uvek postojati u mom životu i kojima sam rodila decu - rekla je Zlata za naš list.
I Hasan je indirektno najavio mogućnost da ponovo bude u vezi sa Zlatom:
- Mogu samo da vam kažem da je Zlata uvek bila i ostala jedina žena u mom životu - rekao je Dudić.

Peja dao recept za pasulj
Odmah po dolasku na imanje, farmeri su seli za sto da večeraju, gde ih je dočekala bogata trpeza. Tada je voditelj Zoran Pejić sa ostalima podelio svoje kulinarsko iskustvo, tačnije, omiljeni recept za pripremu pasulja:
- Ja sam probao neverovatan pasulj. U šerpu staviš stare i prljave krpe i sve ih otkuvaš. U tu vodu staviš rebarca i pasulj i to mu daje neverovatan ukus – ispričao je Peja.

Ekrem Jevrić i Hasan Dudić prijatelji više od 20 godina
Zvezda interneta Ekrem jevrić otkrio je sinoć da je već dvadeset godina veliki prijatelj sa folk legendom Hasanom Dudićem. On je ispričao da se sa Dudićem upoznao pre dvadeset godina u Njujorku i d aje oduševljen što će zajedno živeti naredna tri i po meseca.

Tina smršala 7 kilograma!
Folk pevačica Tina Ivanović pre odlaska na farmu bila je na ozbiljnoj dijeti i uspela da izgubi čak 7 kilograma:
Ništa nisam jela zbog nervoze i tako sam smršala. Nadam se da ću se na farmi malo popraviti – rekla nam je Tina pred odlazak u Lisović.

Eva Ras: Došli smo ovde da se čupamo
Zanimljivo je da je upravo najstarija učesnica ove sezone, glumica Eva Ras, istakla da farmeri na imanju treba da se ponašaju onako kako ne priliči:
- Nismo došli ovde da se volimo, već da se čupamo, to narod voli da gleda. Očekujem da će žene biti ljubomorne jer je to ovakav šou – istakla je umetnica.

Izvor: Alo
Foto: Alo

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар