Ivan Fece Firči, muzičar i bivši učesnik rijalitija „Farma“, 25. septembra će sa svojom lepšom polovinom Jasminom Vuksan otputovati u Ameriku, tačnije Njujork, gde planiraju da provedu izvesno vreme, i još nisu sigurni da li će se ikada vratiti.

Njegova devojka je presrećna jer je konačno dobila američku vizu, dok za Firčija to ne predstavlja problem, budući da ima dvojno, američko i srpsko državljanstvo. Naravno, tu radosnu vest podelila je sa svojim prijateljima na „fejsbuku“, a među prvima srećan put joj je poželela Maja Kozlica-Mandić, supruga Olivera Mandića, sa kojima su sjajni prijatelji.

- Ne znam još, videćemo kad ćemo da putujemo. Nekako smo iznenadno doneli odluku da otputujemo preko, a o detaljima ću vas naknadno obavestiti - bio je prilično zagonetan Firči, koji nije želeo da komentariše ni to što mu se bivša žena Marina Perazić tek preselila u Novi Sad, a on planira selidbu „preko bare“. Čak se spekuliše da je to ključan razlog njegove odluke da ode iz zemlje. Budući da starija ćerka trenutno živi s njim, po svemu sudeći, moraće da se vrati kod majke. Zbog puta u Ameriku, Firči će malo zamrznuti i svoje poslovne planove u vezi sa izdavanjem novog studijskog albuma, kao i neobjavljenih koncertnih snimaka njegove bivše grupe EKV.

Firči: Nisam dobio batine!
Novim Sadom su se pronele glasine da su Firčija pre nekoliko dana nepoznati počinioci brutalno pretukli ispred ulaza u njegov stan!? Na pitanje da li je dobro i šta se zapravo dogodilo, Firči nam je zbunjeno odgovorio da mu ne fali ni dlaka s glave i da ne razume šta ga pitamo!?
- Kakvo crno prebijanje!? Evo me, dobro sam, živ, zdrav, samo sam još pijan od proslave mog rođendana. Bilo nam je super, spontano se skupilo četrdesetak mojih dobrih drugara i slavili smo uz cugu i roštilj, odavno se nisam tako lepo proveo, prenosi Alo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар