Imitatora na snimanju emisije „Preljubnici“ nožem napao mladić kojeg su uhvatili s devojkom njegovog najboljeg druga

Bilo je to krvavo snimanje za Gorana Stojićevića. Bukvalno.
Na Karamelu je nožem nasrnuo mladić iz Bijeljine kojeg je sa ekipom emisije „Preljubnici“ uhvatio dok je bio u intimnoj pozi sa devojkom svog najboljeg druga.

Srećom, rane nisu duboke i opasne po život, pa je poznati imitator nakon pružene lekarske pomoći otišao kući sa zavojima oko vrata. Napadača je policija lako identifikovala, jer je snimanje ove epizode inicirao dečko koji je sumnjao da ga draga vara upravo s njim. Nedugo nakon incidenta je i uhapšen.

- Joj, ništa me ne pitajte. Hodam s flasterom kao ranjenik! - započinje Karamela prisećanje na trenutak kad je na „detektivskom zadatku“ umalo zaginuo:
- Kad nas je provalio da ih pratimo, iznenada mi je prišao, izvadio skakavac i ubo me ispod ušne školjke. Sreća pa me nije zakačio po vratu, inače bi se završilo kobno.

Nismo imali obezbeđenje i zato je došlo do nezgode, ali već na snimanju sledeće emisije angažovaćemo ljude da nas štite. Nećemo odustajati od ovog škakljivog i zahtevnog projekta.

Dobro je prošao. Nemojte se iznenaditi ako ga u nekoj od narednih epizoda vidite obučenog u oklop srednjovekovnih vitezova dok lovi švalere po Bijeljini i okolini, prenosi Kurir.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар