Manekenka i aktuelna farmerka Jelena Stožinić neposredno pred ulazak u popularni rijaliti raskinula je vezu sa svojim dečkom Aleksandrom

S obzirom na to da nije imala njegovu podršku da se upusti u avanturu na Pinkovom seoskom imanju u Lisoviću, Jelena je odlučila da prekine svaki kontakt sa njim i da svoju sreću potraži na „Farmi".

Kako Press saznaje iz izvora bliskog zgodnoj manekenki, ona se nijednog trenutka nije dvoumila već mu je u jednoj rečenici saopštila da nisu jedno za drugo i nastavila svojim putem.
- Jelena je vrlo stabilna i konkretna osoba i ne pristaje ni na kakve ucene. Zato je preko noći prelomila da prekine vezu sa Aleksandrom kada je videla da nema njegovu podršku. Pošto je raskinula, spakovala se i u društvu drugarica otputovala u Španiju na 10 dana kako bi napunila baterije za seoske poslove na „Farmi" - navodi sagovornik Pressa.
Ako je suditi prema fotografijama sa letovanja, Jelena ima jako zgodno telo, pa je šteta što je producenti nisu uveli u letnji serijal, u kome bi na suncu mogla da pokaže svoje zanosne obline.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар