Do početka treće „Farme“, najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, ostalo je manje od 24 sata, pa su takmičari noć pred odlazak u Lisović proveli u takozvanom karantinu! Iako su se organizatori ovog projekta potrudili da do samog kraja drže u tajnosti mesto gde će biti smešteni budući farmeri, od izvora bliskih ovoj produkciji, saznali smo da će VIP učesnici biti stacionirani u hotelu „Balkan“, u centru Beograda.

Već oko 15 časova budući VIP seljaci počeli su da dolaze na dogovoreno mesto. Među prvima pristigla je internet zvezda Ekrem Jevrić, poznat po hitu „Kuća-pos‘o“, a onda i reper Baki, koga je ispratila ćerka. Ipak, najveću pažnju izazvao je farmer koji se pojavio sa maskom čudovišta, iza koje se pretpostavlja da je bilo skriveno lice muzičara Li Mena. Želeći da ostane neotkriven, misteriozni farmer je bez blama prošetao maskiran centrom prestonice! Naš paparaco je uslikao voditelja Zorana Pejića Peju, drugog supruga folk pevačice Zlate Petrović, koji je stigao pre nje, valjda da joj priredi toplu dobrodošlicu, pa folk pevača Acu Ilića, koga je, natovarenog koferima i stvarima potrebnim za duži boravak, dopratila supruga Biljana Jevtić i sin. Posle njih, u hotel je u pratnji supruga Sanija pristigla i Natalija iz grupe „Trik FX“, koja će se nesumnjivo dobro snaći na farmi s obzirom na to da je nedavno izbacila novi singl „Kokoška“, zatim Slobodan Batjarević Cobe i Jovana Pajić, koji su do skoro bili otpisani pevači „Granda“, a ubrzo im se u pratnji brata priključio i Renato Henc, treći član ovog tabora.
Dobro raspoložen, u karantin se zaputio i pevač Bata Zdravković, kao i folkerka Tina Ivanović, a zatim i mlada pevačica Katarina Živković. U karantin je stigla i književnica Jasmina Ana, koja je bežeći od objektiva našeg fotoreportera utrčala u hotel krijući lice, a za njom i folkerka Zlata Petrović, koja, kao što se i očekivalo, jeste došla bez pratnje koja joj i nije bila potrebna, jer će na farmi imati ko da brine o njoj - njena dva bivša supruga. Iako je tvrdila da je organizatori nisu zvali, na vratima „Balkana“ viđena je i književnica i glumica Eva Ras. Svi oni su odmah po dolasku smešteni u sobe i kretanje im je strogo ograničeno dok su im mobilni telefoni oduzeti, pa im je tako onemogućena svaka vrsta komunikacije sa spoljnim svetom.

Zoranu ispratio dečko!
Pop pevačicu Zoranu Pavić, od koje se dosta očekuje na farmi, do hotela je ispratio dečko koga već duže vreme krije od javnosti. Spazivši fotografa, Zoranin izabranik odlučio je da ostane u automobilu, a Apevačica se uz osmeh uputila ka hotelu.

Nada Topčagić došla u izvidnicu
Namerno ili ne, dok su budući VIP seljaci ulazili u karantin, pored hotela je prošla folk pevačica Nada Topčagić. U društvu supruga, sa kojim je bila u autu, folkerka je sve vreme gledala šta se dešava i šta propušta, bar zasad. Da li je Nada želela da proveri, a ujedno i sazna pre ostatka Srbije, ko će se sve boriti za nagradu od 100.000 evra, ili će ući kasnije u „Farmu“, pa da vidi od koga vreba najveća opasnost, ostalo je nepoznato, prenosi Alo.

Foto: Alo

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар