Novopečeni farmeri smestili su se u nedelju na Pinkovo seosko imanje u Lisoviću, ali je u spoljnom svetu iza njih ostao „prljav veš"!
Press otkriva samo neke blamove koje su tokom svojih dugih i kratkih karijera napravili pojedini učesnici treće sezone najpopularnijeg rijalitija na Balkanu!

Jovana Pajić presvlačila gaćice u autu!
„Grandova" zvezda Jovana Pajić na samom početku karijere šokirala je javnost kada ju je paparaco „Skandala" uslikao kako izlazeći iz auta presvlači donji veš. Iako su mnogi tabloidi tada pisali da se u autu dogodio seks i da Jovana nije razmišljala da iz mraka vreba paparaco, kolege su je branile činjenicama da je u pitanju bila priprema pred nastup.

Porno-snimak Sanje Stojanović!
Istovremeno kada se pevačica Sanja Stojanović pojavila u „Zvezdama Granda", na internetu je osvanuo i snimak od dva minuta na kome se jasno vidi kako atraktivna folkerka oralno zadovoljava nepoznatog muškarca. Video-zapis napravljen mobilnim telefonom ubrzo je uzburkao javnost, ali i porodicu zvezde u usponu, koju su čelnici „Grand produkcije" podržali bez obzira na tada loš publicitet. Srpskoj Severini video-zapis nije uništio ni tadašnju veridbu, a ona je i sama priznala da je znala za video-snimak i da je to radila sa bivšim dečkom.

Baki Đogani kupleraj-majstor!
Andrija Đogani - Baki B3, osim po nekoliko dens albuma, javnosti je poznat po problemima sa zakonom, ali i čestom orgijanju sa devojkama. Ovo je potvrdio i njegov brat Gagi Đogani dok je bio na imanju u Lisoviću, na kojem se sada nalazi i Baki.
- Dođu kod njega u stan dve drugarice. Ovu jednu je odmah kresnuo i dok se ona tuširala, on dohvati i ovu drugu - prepričavao je Gagi.

Zlata Petrović mokrila na ulici!
Pevačica Zlata Petrović šokirala je javnost kada su u medijima osvanule fotografije na kojima pijana mokri pored auta nasred ulice. Zlata je i sama priznala da su bili kasni noćni sati i da se vraćala sa nastupa, pa nije mogla da izdrži do kuće da ne piški. Jedina stvar na koju nije računala bio je paparaco, koji je ovekovečio ne baš lep prizor, prenosi Press.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар