U kuhinji su Eva, Bane, Sanja R i Jelena razgovarali o putovanjima. Eva je ispričala kako je, dok je bila u Beču, čula da se u Bečkoj operi izvodi “Seviljski berberin”. Poželela je da kupi kartu, medjutim kada je upitala na blagajni, žena koja je prodavala karte se nasmejala i rekla da su sve karte do aprila meseca rezervisane. Eva je rekla da je situacija bila toliko smešna da je žena na blagajni uvela u operu da odgleda operu.

Jasmina, Zlata i Peja su razgovarali o ljubavi, ljubomori i flertovanju. Peja nije mogao da shvati zašto ljudi koji su u braku flertuju. Jasmina je pokušala da mu objasni da je to u redu i sasvim bezazleno.
Hasan i Ekrem su razgovarali o Evi. Složili su se da Eva nije loša žena, da je dobra glumica i da lepo crta, ali je bolesna i sama, a nema mnogo prijatelja što joj vrlo teško pada.

U trpezariji su Aca, Peja, Jasmina i Natalija. Nešto kasnije im se pridružio i Bata sa komentarom da ga je sramota što Eva čisti i skuplja djubre pored toliko mladih devojaka na Farmi. Aca je zaključio da bi trebalo još malo komentarisati a zatim reagovati. Dodao je da će se stvari promeniti kada on bude postao gazda.
Hasan je u radionici pričao kako je upoznao Zlatu i kako ju je nagovorio da peva. Rekao je Zlati da jedino on sme svašta da joj kaže, kao i ona njemu, ipak su bili u braku. Medjutim, on je tvrdio da Zlata ne voli kada joj se neko obraća na loš način, i da često u takvim situacijama uzme stvar u svoje ruke.

Pošto su Milan, Zorana i Baki stigli sa pijace, ostali farmeri su se okupili kako bi videli šta je gazda doneo. Milan ih je posavetovao da pravedno raspodele cigarete i da svako uzme svoje jer ne želi da sluša o tome kako nekome fale cigarete. Objasnio im je šta će uraditi sa mesom, kako da ga skuvaju i stave u mast da bi se konzerviralo i tako im potrajalo nedelju dana van frižidera.

Renato, Bane, Hasan i Marjan su postavljali izolaciju od blata na kućicama za izolaciju. Milan im se pridružio kako bi ih posavetovao o načinu postavljanja izolacije.

Farmeri su se okupili kako bi ručali zajedno. Pošto je Milan izgovorio molitvu, svi su seli da jedu. Zorana i Baki su ručali u kuhinji jer su sluge.

Zlata je rekla Ekremu da ga obožava i da su svi za njega “male bebe”. Ekrem je rekao da je najgore to što na Farmi nema frižidera. Objasnili su mu da je to sve što su dobili za nedelju dana.

LiMen, Hasan i Bata su kod senika sastavljali himnu Farme 3. O svakom farmeru su napisali nešto duhovito. Povremeno je dolazio i Milan. Pozvali su Renata da im se pridruži.

Počelo je guslarsko popodne, prezentacija nezvanične himne Farme 3. Bata je uzeo gusle i počeo sa izvodjenjem predstave. Pridružili su mu se LiMen i Renato. Cobe je bio uvredjen delom teksta koji se odnosio na njega. Bata je rekao da je emotivno potresen i da ne može da meša blato.

Na tremu je Zlata pričala o tome kako se upoznala sa Hasanom preko zajedničkog prijatelja koji je nju, kao talentovanu klinku, predložio Hasanu da ga prati na turneji. Hasan je ispričao svoju verziju koja se za nijansu razlikovala od Zlatine, pa je došlo do male prepirke. Zlata mu je rekla da je ona rekla onako kako je stvarno bilo.

U spavaćoj sobi su Jasmina Ana i Katarina razgovarale u Banetu. Pitale su se ko je ta devojka u koju je Bane zaljubljen. Katarina je odgovorila da su sve one mlade, lepe i normalne i da ne zna zašto mu se ne bi svidele. Katarina je pitala Jasminu da li joj se neko sa Farme svidja. Jasmina se nasmejala i odgovorila ne, medjutim napomenula je da njeno vreme tek dolazi.

Aca je zadirkivao Baneta u spavaćoj sobi. Pokušao je da sazna koja mu se devojka svidja. Rekao je da je jesen i da bi mogao da se ženi, dodao je da na Farmi ima mnogo kandidatkinja. On je odgovorio da za njega postoji samo jedna. Cobe je dobacio da je to Katarina, pošto je najlepša. Ona i Bane su se pravili da ništa nisu čuli, medjutim, Bane je po izlasku iz sobe dobacio “iz tvojih usta u Božije uši”.
Jovana je pisala program za uveče. Milan joj je pomogao. Saznala je da Bane treba da izvede striptiz i začudjeno upitala da li se neko šali.

Počeo je program u dnevnoj sobi, a voditeljka Jovana je najavila prvu tačku. “Tri slepca iz Lisovića” (LiMen, Bata i Renato). Napisali su i odguslali pesmu o farmerima.

Zatim je najavila Banetov stiptiz, medjutim on je prvo odbio da se skine, a zatim je na nagovor Natalije ipak pristao da nastupi zajedno sa njom.
Bakiju se nije svidelo to što je Natalija učestvovala u stiptizu. Ona mu je objasnila da je sve to deo zabave.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар