Enis, sin pevača i aktuelnog farmera Ekrema Jevrića, je izgleda odlučio da životne probleme rešava tako što se pridružio sektaškom udruženju na društvenoj mreži „fejsbuk“.

Naime, mladi Jevrić se nedavno učlanio u grupu „El Pharaoh“, koju je otvorio čovek koji daje savete i preporučuje literaturu, među kojom se neke knjige mogu okarakterisati kao sektaške.

- Duhovni iscelitelj, ljubavni savetnik i profesionalni putnik - tako je sebe opisala osoba za koju Ekremov sin očigledno smatra da bi mogla da mu pomogne da promeni život.
- Ove stvari su nove za mene, ali ću se ja učlaniti i nabaviti tvoju knjigu - bio je prvi komentar koji je stavio Enis, a zatim se zahvalio svom prijatelju na ukazanoj pomoći.
- Hvala ti za pomoć u prošlosti. Zaista si mi promenio život, ali je ostalo još dosta toga da uradim - napisao je Enis.
Da li je ovo pravi profil Enisa Jevrića nismo uspeli da saznamo, ali ako je suditi po tome da su se mediji u nekoliko navrata služili informacijama sa ovog profila, a da on ni u jednom trenutku nije demantovao da je dao te izjave, vrlo je verovatno da on stoji iza poruka i postupaka.
Ono što je takođe bitno napomenuti jeste da Enis živi u Americi, u kojoj se gotovo nijedan religiozni pokret ne smatra sektom, te je moguće i da nije upućen u to kako bi ljudi iz zemlje u kojoj mu žive preci i familija gledali na ovakav njegov potez.
Kako bi dobili komentar nekog iz Ekremovog okruženja, pozvali smo njegovog menadžera Srđana Jovanovića koji nije želeo da da nikakvu izjavu o ovoj temi. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар