Ekrem Jevrić tražio honorar od 10.000 evra nedeljno, a na kraju pristao da uđe za 700 evra po sedmici

Gospoda ide na Farmu za „siću“!
Ekrem Jevrić, koji sebe zove Gospoda, postaće seljak iz Lisovića za 700 evra nedeljno, saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora.

Zvezda Jutjuba je isprva tražio neverovatnih 10.000 evra nedeljno, što je kod producenata izazvalo samo smeh, pa su ga glatko odbili. Međutim, kako su dani prolazili, pevač internet hita „Kuća - pos’o“ spuštao je cenu i na kraju je pristao da muze krave za 700 evra po sedmici.

- Ekrem je dobio ponudu da uđe na Farmu kao predstavnik Crne Gore. Međutim, pevač sa interneta se toliko precenio da je tražio 10.000 evra nedeljno, što nikako nije mogao da dobije. Na kraju je pristao da postane seljak za 700 evra po sedmici, što je inače standardni honorar za manje poznate učesnike „Farme“ - priča naš izvor blizak produkciji.

Nino Hamzić, menadžer Jevrića, indirektno nam je potvrdio da će Ekrem međ farmere.
- Sve je to za sada nagađanje. Ukoliko kriterijumi budu zadovoljeni, Ekrem će učestvovati u „Farmi“. Ne bih mnogo da pričam o tome, jer je to pravilo igre - rekao nam je Nino.

A Ekrem? On već pakuje bele čarape u kofer, jer će se 12. septembra useliti na Farmu sa Zlatom Petrović, Vesnom Vukelić Vendi, Bakijem B3, Hasanom Dudićem, Zoranom Pejićem Pejom, Gocom Lazarević, Jasminom Anom i ostalima.
Pa ko preživi, pričaće.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар