Rajli Kio (21), unuka kralja rokenrola Elivisa Prislija, glumiće u četvrtom nastavku kultnog akcionog filma „Pobesneli Maks“, koji je proslavio Mela Gibsona. Snimanje četvrtog nastavka pod nazivom „Put besa“ trebalo bi da počne početkom naredne godine. Glavnu mušku ulogu igraće Tom Hardi, zvezda filmova „Početak“ i „Rokenrola“, a žensku seksepilna oskarovka Šarliz Teron!

Rajli Kio, koja je manekensku karijeru započela u 14. godini, debitovala je na velikom platnu ove godine u filmu „Runaways“ o ženskom rok bendu iz sedamdesetih godina. Ćerka Lize Mari Prisli i muzičara i glumca Denija Kioa glumila je i u filmu „Dobri doktor“ sa Orlandom Blumom. Zanimljivo je da je Rajli učestvovala i na revijama „Viktorija sikreta“, reklamirajući donji veš.

Priča novog dela se drži u tajnosti, ali se zna da se nastavlja na događaje iz trećeg nastavka, snimljenog još 1985. Unuka Elvisa Prislija glumiće jednu od pet žena, koje glavni junak mora da zaštiti od negativaca. Osim Rajli, u filmu će glumiti i Zoi Kravic, ćerka poznatog muzičara Lenija Kravica. Scenarista i režiser biće tvorac serijala Džordž Miler.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар