Pobednik rijalitija "Farma" Miloš Bojanić najavljuje tužbe protiv Ivana Ivanovića Đusa, Ivana Fecea Firčija, Dragana Marinkovića Mace, Zorice Brunclik i Maje Odžaklievske, a razmišlja da se na sudu sretne i sa Rakom Radovićem! Bivše cimere će da tereti za uvredu časti i nanošenje duševnog bola i da njegovi advokati uveliko pregledaju snimke koje će koristiti kao dokaze.

Folker poručuje da će novac koji bude dobio od farmera dati u dobrotvorne svrhe. "Krivim produkciju što je dozvolila da ti ljudi blate lik i delo ozbiljnog čoveka i intelektualca, kakav sam ja. Advokatica je pregledala snimke koji su dovoljan dokaz na sudu, jer imamo i sliku i ton. Novac od tužbi mi ne treba, daću ga u dobrotvorne svrhe, ali hoću da naučim te kretene da ne mogu da pljuju svakoga. Teretiću ih krivično i materijalno, osim Đusa, koga ću samo krivično jer on nema novca", kaže Bojanić za "Press" i dodaje da će repera tužiti za seksualno maltretiranje i duševnu bol, ali i uvredu u pesmi "Farma, drama", u kojoj ga oslovljava sa "juneća glavo".

Sledeći na spisku je Ivan Fece Firči. "Neverovatno je da mi opsuje prvi red na sahrani! Pa, tu će stajati moja deca, unučad i praunučad. Moj mozak ne može da shvati da neko smisli takvu psovku. Njega ću tužiti i za klevetu jer je lagao da sam mu opsovao decu, ali i zato što je vređao Bosance, kada je rekao da ceo Novi Sad smrdi od njih. Firči je izgovorio najviše psovki na moj račun i za sve to imam video-dokaze. Nedavno sam saznao da su Firčijevi roditelji zlostavaljali Srbe u Vojvodini 1942. godine. Majka mu je katolikinja iz Vojvodine, a on je mađarski ciganin", tvrdi Miloš.

Folker će pokrenuti tužbu i protiv Dragana Marinkovića Mace, za kog tvrdi da mu je u rijalitiju opsovao pokojnu majku. "Platiće mi za sav bol, zbog kog sam se tamo tresao. Šta mu je kriva moja mrtva majka, koja leži u grobu?! Moja je veličina u tome što im nisam uzvratio tada, zato ćemo sada stvar rešiti na sudu. Macu krivim i za prskanje vodom, pljuvanje i fizički kontakt, kada me je udario glavom, što su svi videli, a nije bio izbačen", revoltiran je Miloš.

On i dalje tvrdi da mu je Zorica prodala, a ne poklonila psa. Bojanić ostaje pri stavu da on tog psa kasnije nije prodao, već poklonio Saši Popoviću. "Pa, ko bi Saši uspeo da uzme pare?! Ta kalaštura od Zorice je u to vreme bila zvezda, a ja miš, i zašto bi mi ona poklonila psa?! Zato vidite gde je sada ona, a gde sam ja. Umesto što je psa Leona ofarbala u tirkiznoplavu boju, bolje bi joj bilo da ofarba sebe da bi Kemiša podsetila na bivšu ljubavnicu, koja je imala takvu boju kose. Svima je poznato da je Miroljub sa tom koleginicom odlazio u 'Interkontinental', a Zorica išla da razgovaraju 'kao žena sa ženom' i da je moli da joj ostavi muža. Nju, Macu i Firčija tužiću zbog izjave da sam pedofil", kaže pevač.

On još traži da se ispita kako je Zorica za vreme vladavine JUL-a dobila stan u centru Beograda. Na spisku tužbi je i Odžaklievska, koju je Bojanić tokom rijalitija prozivao da se ne kupa. "Dva puta me je prevarila, jer je otišla samo da opere kosu, a ne da se potpuno okupa. Nju ću tužiti. Sadržaj tužbe protiv nje biće usmeren na to što je pričala da sam homoseksualac i da mi je žena samo paravan. Ja sam javna ličnost i svoj lik sam gradio 40 godina, a oni su pokušali da me omalovaže", ističe Miloš, koji razmišlja i o podizanju tužbe protiv Rake Radovića: "On je krenuo stranputicom kad se priklonio Firčijevom klanu. U jednoj raspravi opsovao mi je majku i zbog toga ću razmisliti da li da ga tužim. Moram da pogledam snimak, jer sam zaboravio detalje svađe", kaže Bojanić.

On tvrdi da je u ugovorima koje su farmeri potpisali zaštićen samo Pink, kojeg ne mogu da tuže što je emitovao rijaliti. "Milica i Željko Mitrović su mi nakon završetka rijalitija rekli: 'Svaka ti čast šta si ti izdržao', a oni su me gurnuli u sve to i dozvolili im da se tako ponašaju. Šta sam mogao da im kažem na to osim: 'Izdržao sam!'", zaključuje Miloš. Bojanić poručuje budućim farmerima kako da se ponašaju u trećoj sezoni rijalitija: "Dobro pročitajte ugovor da biste znali u šta ste ušli i ne dozvolite da uloga gazde bude obezvređena. Nemojte da vam se ponovi slučaj Miloša Bojanića, koga su svi šikanirali. Ako uđe neko poput Mace, istog trenutka se spakujte i izađite iz rijalitija. Ne dozvolite da budete neravnopravni kao ja. Maca i Firči su imali informacije iz spoljnog sveta, dok meni nisu hteli da kažu kako mi je tašta, koja je u to vreme operisana", kaže Miloš Bojanić.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара

  1. Анониман // 12 август, 2010  

    Ma crkni vise govedo matoro.

  2. Анониман // 13 август, 2010  

    jebi im kevu care..tog madjarskog ciganina,karacemo svi u bulju

  3. Анониман // 16 август, 2010  

    ovoj treba da se lechi bre!

Постави коментар