Iako se od razvoda od Bojana Karića priča da Jelena Karleuša-Tošić nije ostala u dobrim odnosima sa ovom porodicom, Bogoljubov sin Nebojša Karić kaže da je njen veliki fan!

Do ovog saznanja možda ne bismo ni došli da nedavno u javnosti nije procurila vest da je lično Nebojša zatražio separe na jednom beogradskom splavu, koji je pre njega rezervisala pop zvezda, te je morala biti premeštena za drugi. Istina je, međutim, da su se našli te noći na ovom splavu, sigurno je da bi završili zajedno za istim separeom, jer su već dugo godina dobri prijatelji.

- Nebojša Karić, kao i većina njegovih mladih rođaka, već više od 20 godina ne živi u Beogradu. U Srbiju dolaze iz inostranstva, da se sretnu sa svojom porodicom, isključivo onda kada im njihove poslovne obaveze to dozvoljavaju. Prema tome, vest da je te noći bio na pomenutom beogradskom splavu, jednostavno ne odgovara istini - rekla je portparolka porodice Karić, Jadranka Tasić.

- Istina je da je Nebojša poslednji put bio u Beogradu pre tri meseca i tom prilikom je sa svojim prijateljima iz Kanade i Indije, i kao veliki fan ugledne muzičke zvezde Jelene Karleuše, bio na njenom koncertu u „Areni“. Uz duboko uvažavanje prema onome što radi u muzici i za muziku, Nebojša Karić u svakoj prilici u zemlji i inostranstvu Jelenu poredi sa najzvučnijim svetskim imenima poput Madone - dodato je iz PR tima Karića.

Da su Karleuša i Karić u sjajnim odnosima, govori i komentar pevačice koja takođe negira da je bilo nekog konflikta.
- Navikla sam da se o meni plasiraju neistine i jako mi je žao što se u tu igru protiv mene uvlače normalni i kulturni ljudi poput Nebojše. Niti mi je ikada palo na pamet da odem na pomenuti splav niti bi Nebojša ikada uradio bilo šta od navedenih gluposti. Reč je o izuzetnom momku čije je ime zloupotrebljeno. Drago mi je što u njemu imam nekoga ko poštuje moj muzički rad i nadam se da se odlično proveo na koncertu! - rekla je pop zvezda za „Alo!“.

Muž Duško doleteo da čestita rođendan!
Iako je mislila da će rođendan proslaviti samo sa svojim fanovima na nastupu u crnogorskom klubu „Trokadero“, suprug pop zvezde Jelene Karleuše, Duško Tošić, iznenadio je svoju dragu te večeri, kada je privatnim letom došao u hotel. Zadržao se samo nekoliko sati, do jutra, jer je zbog poslovnih obaveza u Fudbalskom klubu Crvena zvezda morao nazad u Beograd.

- Provela sam nezaboravan rođendan okružena fanovima, koji su se potrudili da se osećam kao nikada dosad. Ali, posle nastupa, kada sam krenula u hotel, bila sam malo tužna što ću biti samo u hotelskoj sobi, kao i mnogo puta dosad. Ipak, po ko zna koji put se pokazalo da imam muža kakvog sam samo poželeti mogla. Iznenadio me kako samo on zna! Doleteo je samo na nekoliko sati, čestitao rođendan i odleteo nazad na jutarnji trening. Ja sam srećna žena i od života sam dobila sve najbolje. Imam dve divne ćerke, muža iz snova i fanove koji mi daju krila. Od muža, koji silno od mene želi da napravi domaćicu i kuvaricu, dobila sam kompletno opremljenu kuhinju sa svim elementima u crno-beloj kombinaciji i sa „svarovski“ kristalima. Valjda misli da će kristali uticati na moj netalenat za kuvanje - rekla je JK, koja je sutradan otišla na romantičnu večeru sa suprugom.
Inače, fanovi popularne pevačice su prethodne večeri, tačno u ponoć, uglas otpevali pesmu „Danas nam je divan dan“, što je dodatno uzdrmalo Jelenine emocije i dovelo do toga da počne da plače, ali, naravno, od sreće!

A od Džeja - prsten!
Pored njenih fanova, u crnogorskom klubu „Trokadero“, na rođendanu Jelene Karleuše, bio je i Džej Ramadanovski, koji je, kada je saznao da je Jelena te noći napunila 32 godine, skinuo celofan sa kutije cigareta i upaljačem napravio prsten. U trenutku kada je JK pevala pesmu „Devojke vole dijamante“, Džej je sa ponosom dragoj koleginici predao unikat kakav sigurno nema u svojoj kolekciji.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар