Digla se velika frka nakon što je Jelena Karleuša na svom Facebook profilu napisala belešku naslovljenu “Fahretizam, ćoravizam i ostali izmi”.

Pevačicu je podržao veliki broj fanova, ali sa njenim mišljenjem se složio i veliki broj onih koji to nisu. Bilo je i nekoliko javnih ličnosti.

- Odmah po objavljivanju kolumne u poštansko sanduče na njenom profilu počele su da stižu preteće poruke tipa “Ovo ti je poslednja kolumna”, “Leteće ti glava”, “Pazi gde ideš”, “Neće te biti”… I sms-om Jelena dobija pretnje. Za sada ne planira da u sve uključi policiju jer veruje da neko samo želi da je zastraši da bi ćutala - rekao je “Scandalov” izvor, a Jelena potvrdila pomenute navode:

- Prete mi, to je istina! Plaše mečku rešetom. Ja sam tu, sama sam. Iza mene ne stoji niko, neka izvole. A ja ću se braniti. Uvek sam iritirala mulj i talog svojom pojavom, muzikom, stavovima… Znate šta ih najviše nervira? Petnaest godina pokušavaju da me naprave na glupu i ružnu i netaletnovanu, i to oni gori od mene. A ja, ispravite me ako grešim, nikada nisam bila jača i popularnija nego posle svega. I sami znate da nema osobe iz ovog našeg posla koja me nije napala. Trend je napasti JK i dobiti naslovnicu. I taman kad dva loša ubiše Karleušu, ona opet ustane. Trebalo je da me otruju 1978. u porodilištu, sada je kasno. Moja snaga su moji hitovi, tiraži i armija fanova. Ja ne moram nikom da se dokazujem, niti bilo kome da se titram. Slobodna sam da govorim protiv nepravde u našem poslu i sebe vidim kao neku vrstu zaštitnika mladih. Ako sam ja prošla sve nepravde, učiniću sve da neki novi klinci ne moraju to isto - rekla je Karleuša.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар