Karleuša tako dobro kuva da Duško Tošić posle svakog ručka kasni na trening. Ne može čovek da se odvoji od WC šolje!

Kad se ženio, verovatno nije ni razmišljao o njenim kulinarskim veštinama. Sad mu je kasno. Ček, ček, da se još jednom napregne.

- Duško se često žali na stomačne probleme. Kaže da mnogo voli da gleda svoju suprugu dok kuva u halterima i da mu tad automatski proradi apetit. Međutim, čim pojede špagete „a la Karleuša“, trči u klonju – priča Kurirov sagovornik blizak estradno-fudbalskom paru.

Prvotimac Crvene zvezde je svojoj „seksi kuvarici“ nedavno za njen rođendan kupio ultra fensi kuhinju marke „gorenje“ u crno-beloj boji. Čak je sve elemente ukrasio „svarovski“ kristalima u nadi da će Jelena još više vremena provoditi sa varjačom kada se budu uselili u novi dupleks i da će napokon naučiti da kuva. A ne da pusti Dule čuči po čitav dan.

- Ne znam odakle vam to da loše kuvam?! Moj muž se ne žali i uvek sve pojede! Vi iz Kurira baš hoćete da me ocrnite! Spremiću vam svoj specijalitet – polukuvane špagete sa džigericom, pa da se uverite – poručila nam je JK.

Hvala, nismo gladni. A mi ćemo poručiti Delijama: Ako Duško igra loše, a uz to izgleda ko da se us.. o na terenu, nemojte mu zameriti. Verovatno mu je Jelena opet spremala ručak.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар