Pretnje koje je prijatelj repera Ivana Ivanovića Đusa uputio našoj ekipi naišle su na gotovo nepodeljenu osudu njegovih doskorašnjih cimera sa farme. Učesnici rijalitija osuđuju ovakvo ponašanje i ističu da mediji treba da rade svoj posao i da ne zaslužuju da im neko zbog toga preti.

Iako se druži sa Đusom, Ivan Gavrilović osuđuje bahato ponašanje prema novinarima, jer smatra da dogovorom uvek može sve da se postigne.
- Osuđujem takvo ponašanje! Novinari samo rade svoj posao i ne zaslužuju da im neko preti zbog toga. Ko mu daje za pravo na takvo ponašanje? Ne znam šta mu je, nisam očekivao tako nešto od njega, šta mu je bilo u glavi? Volim ja njega stvarno i razumem ga jer je verovatno hteo da zataška situaciju, ali ne može tako da se ponaša! Što se mene tiče, ko god da je uradio tako nešto je obična budala, a očigledno da takvih ima i u Đusovom okruženju. Sa druge strane, u vezi sa tom tučom, mislim da je on svojim pesmama iznervirao ekipu iz nekog drugog kraja i da je zato dobio batine, ipak on nema dlaku na jeziku.
Pobednik „Farme“ Miloš Bojanić žestoko je osudio, kako on kaže, „ulično ponašanje“ i stao u odbranu novinara koji samo rade svoj posao.

- To je samo dokaz da su moje tvrdnje za njega pravične. On je dete sa asfalta, koje nije vaspitano kako treba. Njegovo ponašanje je govorilo o kakvom čoveku se radi, a to je tužno za jednog mladog čoveka. On je jedan nevaspitan nasilnik koji je rastao na čudan način - šokirano je prokomentarisao Bojanić, dok je Raka dao diplomatski odgovor.

- Nemam komentara na celu situaciju. Sa Đusom imam vrlo korektan odnos posle svega što se desilo na „Farmi“. Smatram da je dečko duhovno uznemiren, pa je zbog toga tako i odreagovao. Ja sam njega zvao, dobro je, kaže da ne zna ko ga je tukao. I opet ću ga zvati kad se sve malo sve slegne i on se odmori - rekao je Radović, dok je Ivan Fece Firči kratko prokomentarisao:
- Naravno da se ne slažem sa bilo kojim oblikom divljačkog ponašanja, ipak, ne bih mogao da ulazim u detalje, jer ne znam šta se tačno dogodilo.

Mladi muzičar i pevač Nikola Sarić osuđuje incident koji se dogodio, ali nije bio previše rečit jer, kako nam je rekao, nije upućen u sve detalje.
- Nisam upućen u to šta se dogodilo vašoj ekipi, mada, po onom što ste mi rekli, to jeste odvratno i zaista nije u redu. Znam da je Đus napadnut, pozvao sam ga da pitam kako je i rekao mi je da je dobro. Nema potrebe da ga sad tu nešto cimam, jer opet, nismo baš toliko bliski prijatelji - rekao je Sajko.

Krivični postupak zbog pretnji novinarki
Policijska uprava za grad Beograd obavestila nas je o toku istrage povodom pretnji koje je prijatelj repera Ivana Ivanovića Đusa uputio našoj novinarki.
- Policijski službenici policijske uprave za grad Beograd utvrdili su identitet lica koje je uputilo pretnje Aleksandri Veljković i protiv njega će biti podneta krivična prijava. Za ostale informacije možete se obratiti nadležnom tužilaštvu - stoji u saopštenju.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 19 август, 2010  

    Дебил.

Постави коментар