Ne znam ko me je i zbog čega pretukao. Nije tačno da su mi oteli zlatni lanac i hiljadu evra. Ovo je opomena od Boga da povedem računa s kim se družim. Sestra Mina me nije zvala

Reper Ivan Ivanović Đus napokon se javno oglasio nakon što je pretučen u naselju Konjarnik. U ekskluzivnom intervjuu za Press Đus tvrdi da nije pretučen zbog neraščišćenih računa i da nije tačno da je odbio saradnju sa policijom! Reper kaže da napadače nije prepoznao.

- Dok sam pešačio sam, presrela me grupa mladića i pretukla me nekim metalnim predmetima. Nisam stigao da vidim ko su i koliko ih je bilo. U tom trenutku ne možeš da registruješ ništa, samo razmišljaš da se zaštitiš. Ne znam da li su znali koga tuku, ili su to „u hodu" videli, pa odlučili da se ižive. Možda su tek sutradan iz medija saznali da su pretukli Đusa. Mislim da je to bila obična grupa huligana koja je htela da istrese negativnu energiju na nekome.

Zašto nisi pozvao policiju i zašto si odbio saradnju sa njima?
- Mutilo mi se pred očima i bio sam uplašen. Kad sam malo došao sebi, nisam zvao ni Hitnu pomoć ni policiju, jer sam hteo da sa mnom u tom trenutku bude neko meni blizak. Pozvao sam drugara, koji je odmah došao i odvezao me u Urgentni centar.

U policiji su nam rekli da nisi hteo da otkriješ napadače, niti da sarađuješ. Zašto?
- Nije tačno da nisam sarađivao. Ispričao sam im šta se desilo, ali nije moj problem to što su oni očekivali drugu priču. Nemam šta da im kažem. Nisu leteli spejs-šatlovi i nisam video Supermena!
U medijima se spekuliše da su te prebili zbog dugova i da su ti napadači oteli zlatan lanac i hiljadu evra.
- Sa sobom nikad ne nosim zlato, a ni toliku svotu novca! Nikome ne dugujem ništa, u životu nisam pozajmio evro, čak ni kredite ne dižem. Trošim koliko imam. Nisam konfliktna ličnost i nikom se nisam zamerio. Problem je što se na ulici svakodnevno dešavaju sranja, ali sam ja javna ličnost, pa se digla pompa.

Koje povrede si zadobio i kako teče oporavak?
- Srećom, jak sam fizički i psihički, pa se brzo oporavljam. Nisam primio infuziju, niti sam popio neki lek. Gips sa ruke i noge uskoro ću skinuti. Iako ništa nije polomljeno, zbog povreda moram da nosim gips još malo. Povrede na glavi zarastaju i nisam imao hematom, niti potres mozga, kao što se pisalo. Uskoro ću početi da nastupam.

Plašiš li se da bi napad mogao da se ponovi? Da li je tačno da imaš telohranitelje?
- Nemam telohranitelje! Momci koji idu sa mnom su moji prijatelji, koji su tu da mi olakšaju kretanje. Ne plašim se da bi napad mogao da se ponovi, ali nikad se ne zna. Niko nije nedodirljiv. Ovo je možda bila opomena od Boga da povedem računa s kim se družim i kuda se krećem. Dao mi je šansu da razmislim, jer mogao sam da prođem mnogo gore.


Tvoja sestra Mina Kostić je izjavila da ste se pomirili i da te je zvala kada je čula šta se desilo.
- Nismo se čuli otkad se „Farma" završila! Možda se moja mama čula sa tetkom, Mininom mamom, ali ja sa Minom nisam razgovarao.  


Nemam pojma šta se desilo sa Bojanićem
Miloš Bojanić je najavio da će te tužiti zbog seksualnog uznemiravanja i uvrede časti u pesmi „Farma drama".
- Taj čovek zna da smo imali korektan odnos i da sam mu uvek pomagao. Bez obzira na sukobe, gotivili smo se. Šta mu se sada desilo, nemam pojma! Šta mogu, neka tuži, ali i on i ja znamo da ga nisam seksualno zlostavljao.

Vraćaš li se muzici?
- Novi album ću izdati u oktobru. Moj fazon nikad ne zastareva. Moje pesme i ponašanje su u skladu sa psihom i životom jednog repera. Tekstovi novih pesama govoriće o tome da tuče nisu rešenje ni za šta, i da na ulicama treba da bude mir.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар