Glumica Dženifer Aniston (41) sve je bliže odluci da se podvrgne veštačkoj oplodnji kako bi ispunila svoju najveću želju - da dobije bebu! Tome je doprinela i uloga Kejsi u filmu „Zamena“, u kojem glumi usamljenu ženu koja je očajna zbog toga što nema dece, zbog čega se odlučuje na vantelesnu oplodnju pomoću „banke sperme“.

„Žene sve više shvataju da im nije potreban muškarac da bi postale majke. Vremena su se promenila. Zadivljujuće je koliko žene danas imaju opcija, za razliku od naših roditelja, koji često nisu mogli da dobiju potomke jer su predugo čekali“, rekla je Dženifer i ponovila da i dalje najviše želi da osnuje sopstvenu porodicu:
„Godinama mi je to najveća želja. Zasad ne planiram da se podvrgnem veštačkoj oplodnji, ali sam na ivici da odlučim. Već dugo želim da budem majka“, dodala je glumica, koja poslednjih godina nema sreće s muškarcima.
Dženifer je za magazin „Pipl“ istakla da se tradicionalna slika porodice, koju čine majka, otac, dvoje dece i pas promenila.

Propale veze, veridba i brak
Dženifer je imala brojne veze, jednu veridbu i jedan propali brak. Između 1990. i 1995, zabavljala se s kolegom Čarlijem Šleterom. Od 1995. do 1998. bila je verena glumcem Tejtom Donovanom. U maju 1998. počela je da se zabavlja sa Bredom Pitom, venčali su se 2000, a razveli 2005, nakon što se Bred smuvao sa Anđelinom Žoli. Posle Breda, usledila je veza sa kolegom Vinsom Vonom, pevačem Džonom Majerom i navodno sa Džerardom Batlerom.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар