Da krv nije voda pokazao je i najnoviji primer na muzičkoj sceni Srbije, gde je starija ćerka popularne folkerke Goce Božinovske, Jelena Vučković, krenula maminim stopama, i to učešćem u novom serijalu takmičenja za „Zvezde Granda“.

Naime, u prostorijama Televizije „Pink“ u ponedeljak po podne predstavljeni su novi učesnici ovog popularnog muzičkog takmičenja, gde je kroz ranije eliminacije svoje mesto u trci za blistavu muzičku karijeru našla i Gocina ćerka.
Među 44 takmičara, podeljenih u četiri grupe, dve muške i dve ženske, Jelena će se kroz emisije boriti za ostvarivanje svog velikog sna. Ovoj grupi će se kroz baraž pridružiti i još dve devojke i dva muškarca, koji su se takmičili u protekloj sezoni „Zvezda Granda“. Iako je dobar deo kandidata došao u pratnji svojih roditelja, Goca se nije pojavila na konferenciji.
Presedan u novoj sezoni biće i taj što se među kandidatima iz Srbije našla i nekolicina njih iz Crne Gore, Makedonije i Bosne, a već sledeće sezone, u glavnoj trci za učešće u emisiji „Zvezde Granda“ učestvovaće po šest kandidata iz svih bivših jugoslovenskih republika. Posle raznih nagađanja i spekulacija oko voditeljskog para ovog muzičkog takmičenja, na konferenciji je stavljena tačka na tu priču, te je predstavljena nova voditeljka Ljubinka Dobrosavljev, koja će svake nedelje u paru sa nekom od starih zvezda „Granda“ voditi program. Posle uvodne reči direktora „Granda“ Saše Popovića, koji je u kratkim crtama buduće muzičke zvezde uveo u svet šou biznisa i njegovo funkcionisanje, okupljenim novinarima se obratio i izvršni producent Saša Jakšić Žika, koji je obrazložio i iščitao pred medijima ceo, kako ga je u šali nazvao, robovlasnički ugovor koji su kandidati kasnije potpisali.

Sanja Stojanović, Cobe i Renato ulaze na „Farmu“!
Do početka emitovanja treće sezone najgledanijeg rijaliti programa „Farma“ ostalo je manje od mesec dana, ali o budućim stanovnicima imanja u Lisoviću i dalje se priča, pa su tako, kako „Alo!“ saznaje, svoju ulaznicu obezbedili i bivši učesnici „Zvezda Granda“, Sanja Stojanović i Zoran Batjarević Cobe, čije je prisustvo u studiju za vreme konferencije iznenadilo sve okupljene. Iako im je bilo postavljeno pitanje o njihovom učešću u „Farmi“, osim zagonetnih osmeha nikakav odgovor nismo dobili. Kako se spekuliše, za svaku nedelju na farmi zaradiće po 1. 200 evra. Pored Sanje i Cobeta, kao najverovatniji VIP seljak, spominje se i njihov kolega sa takmičenja Renato Henc.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар