Iako je poznata kao osoba koja ne priča često o svojim emocijama i privatnom životu, pevačica Svetlana - Ceca Ražnatović iznela je svoj stav da je bolje biti pored „ludog klinca nego pored ludog starca“. Naime, Ceca je za „Atlas“ televiziju komentarisala kako je svuda u svetu mala razlika u godinama normalna, a kod nas se oko toga diže prašina.

- Ja mislim da ljubav ne gleda na godine i vreme, bitno je da ima hemije i da se oseti razmena energije. Verujem u ljubav i da čovek može više puta da voli u životu, ali ne desi se to kada mi želimo jer ljubav se ne traži, ona se dešava. Ne može se lako naći prava srodna duša. Meni je normalna razlika tri-četiri godine između muškarca i žene i nebitno je ko je stariji. U svetu je normalno da žena bude malo starija od muškarca, a kod nas je to katastrofa. Bolje birati ludog klinaca nego ludog starca - kroz smeh je pričala jedna od najvećih zvezda naših prostora i šire, koja se vrlo često u priči vraćala na svoju najveću ljubav Željka Ražnatovića Arkana:

- Ja sam doživela pravu i istinsku ljubav! Imala sam svoju bajku koja je trajala šest godina i ne daj bože da mi se više nikad ne desi takva ljubav. Kad god mi je teško, ja se setim tih divnih trenutaka sa svojim suprugom, ali sve što je lepo ima svoj kraj. Ja sam odrasla pored Željka i on me je naučio nekim stvarima koje su me vodile kroz život - prisećala se pevačica, ali isto tako se nada da će opet doživeti još jednu veliku ljubav.

- Hronično sam umorna i volela bih da imam pored sebe nekoga ko će sve da mi sredi i da ja ne moram ništa da se pitam, da samo meditiram, ali teško da je to ostvarivo. Nadam se da ću sresti čoveka koji će moći da mi parira. Slava je najgori ljubavnik, ustaješ i ležeš sam. Muškarci misle da ako sam ja Ceca, treba da mi bace rukavicu u lice i kažu: „Brani se.“ Mi smo na Balkanu i žene su jače i sa stavom, ali to ne znači da im ne treba pažnja i ljubav. Prvi muškarac zna da treba da priđe jakoj i stabilnoj ženi. Bitno je da jedno na drugo možemo da se oslonimo! - objašnjavala je Ceca, koja važi za ženu sa stavom i kojoj muškarci retko prilaze iz straha i predrasuda.

Deca su me pitala za Cveleta

Otkako je prekinula svoju vezu sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom, Svetlana Ražnatović nije htela da priča o njihovom raskidu, ali sada je prvi put spomenula njihovu vezu i koliko je su njena deca uključena u sve što se njoj dešava.

- Ja sam 11 godina udovica i nijednog trenutka od tada nisam poželela da zasnujem stabilnu vezu i da živim sa nekim, ali ne može se ni tek tako dovesti neko u kuću pored moje dece. Nisam svoju decu mogla da izolujem kada sam prekinula vezu, pa su me i ona zapitkivala non-stop, jer oni najbolje osete kako se osećam! Ne možeš decu da isključiš iz svog života.

Mnogi su hteli da me unište!

Iako je dosta puta u životu bila na prekretnicama koje su uspele da je izbace iz koloseka, Ceca je uvek uspevala da se vrati u život.

- Bilo je više trenutaka kada sam bila na životnim prekretnicama. Bilo je to kada mi je poginuo suprug i tada nisam imala volju za životom, ali nisam imala pravo da tako mislim zbog dvoje dece. Prirodno je da od tuge izgubiš volju i motiv za život. Pa onda pritvor kada sam bila klevetana za svakakve nebuloze. Laži su pisane u medijima na konto mog imana koje sam dugo gradila. Borila sam se i mnogi su hteli da me unište! Jako teško sam podnela sve i mnogo propatila, ali bogu hvala, sve dođe na svoje mesto. Drago mi je da ljudi ne veruju u sve o čemu se piše, ali ja nisam u prilici da sve držim pod kontrolom i idem od vrata do vrata i pričam ljudima da to nije istina.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар