Ceca Ražnatović 20. avgusta nastupiće u Čačku, samo 22 kilometra udaljenom od Guče, gde će se održati jubilarni 50. sabor trubača!

Folk zvezda pevaće u klubu „Modo džungla”, koji se nalazi na Ibarskoj magistrali, kuda će većina posetilaca sabora morati da prođe. Ceca će za ovaj koncert dobiti honorar od 70.000 evra!

- Ideja vlasnika kluba je bila da većinu posetilaca sabora trubača privuče u svoj lokal, a to je mogao da uradi samo ako dovede neku veliku zvezdu. Teško da će neko na putu ka Guči moći da zaobiđe Cecu! Suma koju je tražila je ogromna, ali će i zarada biti velika – u planu je da se oko bazena, koji su sastavni deo kluba, podignu mini-šatre u kojima će biti gosti, a naplaćivaće se i parking – kaže izvor Pressa blizak vlasniku kluba.

Izvesno je da će nastup folk dive uticati na posetu poslednjeg i ujedno najposećenijeg vikenda Sabora trubača u Guči! Potvrdu da će Ceca pevati u vreme sabora trubača dobili smo i iz kluba.

- Tačno je da dolazi Ceca i očekujemo veliku posetu jer ona ima brojnu publiku u Čačku. Za tu priliku proširićemo kapacitet kluba, pa će gosti moći da uživaju na tri hektara otvorenog prostora – rekli su nam u klubu „Modo džungla”.

Najniža cena ulaznice za Cecinu noć muzike pod vedrim nebom je 800 dinara.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 09 август, 2010  

    Prs u najavi.
    Kao i za novu godinu na Sajmu.
    Ceca vise nije sto je nekad bila.

Постави коментар