Anđelina Žoli, jedna od najslavnijih svetskih glumica, objašnjavajući razloge nedolaska u Hrvatsku, navela je juče u saopštenju, uz izraze žaljenja, kako to nije bilo moguće zbog sigurnosnih razloga.

- Imala sam nameru da doputujem u Hrvatsku kako bih bila na “Kralju Liru”. Zbog nedostataka sigurnosti, rečeno mi je da to logistički neće biti moguće. Ja sam obožavateljka Radete Šerbedžije i čula sam sjajne stvari o njegovoj produkciji.
Nadam se da ću sledeći put moći da budem prisutna na njegovoj predstavi - stoji u saopštenju koje je poslao njen savetnik Adam Veldman.
Rade Šerbedžija, koji je trebalo da ugosti Anđu, rekao je da ona nije došla na Brione zbog “novinarskih pizdarija”.
- Nije došla zbog novinarskih pizdarija. Molim vas sve, pustite me na miru. Idite svi do đavola - rekao je Rade Šerbedžija, koji je projurio pored novinarskih ekipa koje su čekale Anđin dolazak na Brione.

Dva dana uoči navodnog dolaska Anđeline Žoli na Brione, stiglo je njeno obezbeđenje. Pregledali su lokacije na kojima se igra predstava. Naime, predstava “Kralj Lir” počinje na brodu u Fažani, nastavlja se na doku na Malog Briona, a neke scene igraju se na prilasku tvrđavi Minor.
Ulaznice za predstavu koju je trebalo da gleda Anđelina bile su rasprodate već u sredu, a novinarima je ulazak bio zabranjen.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар