I ako je Nemanja Stevanović pokušao da se pomiri sa Vladom Stanojevićem, ipak se to nije desilo! Voditelj ostaje pri svojoj nameri da tuži pevača i njegovu devojku Milenu Ćeranić.


Njih troje su gostovali u subotu u emisiji "Farma - narod pita“, a pre nego što su se upalile kamere, Nemanja je prišao Vladi i pružio mu ruku, dok mu je Ćeranićeva uputila samo jedno: "Ćao“. Sve ovo je ličilo na nameru da se izgladi situacija nastala na "Farmi" kada je potegnuto pitanje ko je koga ljubio, što je kasnije, po završetku rijalitija, dovelo i do pretnji tužbom. Na ovakav gest pevača Stanojević je, pomalo zbunjeno, odgovorio pruženom rukom.
Ali, kako je rekao za "Kurir", taj pozdrav nije uticao na njegovu odluku da se "ćeraju“ po sudovima. "Pozdravili smo se kao ljudi, ali to ništa ne znači! Ipak ćemo se videti na sudu!", kratko je rekao Vlada. Nemanja, sa druge strane, uopšte ne smatra da između njega i Vlade postoji neki problem, pa mu je, kaže, zbog toga prišao i pozdravio se na lep način."Pozdravio sam se s njim kao i sa svima drugima koji su tamo bili, jer ne mislim da među nama uopšte postoji neki problem da bismo morali da se mirimo. Ja sam mu se izvinio dok smo bili na 'Farmi' i on je to prihvatio. Čuo sam da sprema neku tužbu protiv Milene i mene, ali to je njegova stvar i svako ima pravo da reaguje kako hoće", kaže Nemanja.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 05 јул, 2010  

    Aj ljudi dosta vise sa farmom!!Sta nekoga briga dali ce ih on tuziti i na kraju krajeva sta mi imamo od toga sto ce on njih tuziti ili nece!Sta imam od toga da pljujem bilo koga sa farme!!Sve najbolje Mileni i Nemanji,a i Vladi!!!

Постави коментар