Čitavu deceniju glumca Danijela Redklifa prati imidž dobrog dečaka čarobnjaka Harija Potera, čiji je lik tumačio u ukupno osam filmova! Ipak, Danijel je sebi dao malo oduška u Sankt Peterburgu, gde je nedavno imao rođendansku zabavu u jednom klubu povodom 21. rođendana.

Daleko od ekstravagancije, na sebi je imao farmerke i belu košulju, Danijel je bio zvezda noćnog kluba, a rusko nacionalno piće votka se točila u potocima. U jednom trenutku glumac je umalo oteo flašu od barmena nateravši ga da mu naspe punu čašu. Istovremeno, veliki broj devojaka je u klubu saletao mlađanog glumca. Danijel važi za jednu od najpoželjnijih mladih holivudskih zvezda, imajući u vidu da je vrednost njegove imovine procenjena na 42 miliona funti.

„Bilo je fantastično. U Sankt Peterburgu sam proslavio rođendan i to je verovatno najlepši grad u kome sam u životu bio“, rekao je Danijel po povratku u Veliku Britaniju.
Posle snimanja poslednjeg dela Harija Potera, Danijel je najavio da će se oprobati u „ozbiljnijim ulogama“. On će u oktobru početi da snima svoj novi film koji je urađen na osnovu adaptacije čuvene novele „Dama u crnom“.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар