Dok je bivša farmerka Maja Nikolić najavljivala skidanje ako Srbija pobedi na Mundijalu (posle rekla: "šalila sam se"), Viktorija će do gole kože ako Miloš Bojanić pobedi u rijalitiju "Farma"! Pevačica, koja je učestvovala u prvoj sezoni popularnog rijalitija, kaže da Firčijeva izjava tokom prenosa "Farme" pre tri večeri"da mu sva deca koja sada ne spavaju p... k..." samo odgovor Milošu Bojaniću i ne želi da je komentariše. "Bar 90 odsto stanovnika ove zemlje se zove Miloš Bojanić. Ako taj čovek pobedi, ja ću da se skinem gola i tražim državljanstvo neke druge zemlje", izjavila je Viktorija, a prenosi "Kurir".
Maja Nikolić bi, da je vlasnik produkcije, Firčija izbacila, ali s obzirom da na to ne može da utiče, "Farmu" ne gleda. Već izbačeni farmeri pevač Ivan Gavrilović i voditelj Dejan Stankovićnisu za izbacivanje Firčija, a ne planiraju ni skidanje ako Miloš pobedi. "Da sam na Firčijevom mestu plašio bih se da izađem na ulicu, jer je tom izjavom uvredio milion ljudi. Ne treba ga izbacivati, neka ostane i nastavi da se blamira", kaže Gavrilović.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

11 коментара

  1. Анониман // 11 јун, 2010  

    PUTUJ BRE... ko ce tebe golu i gledati ne moras da se skidas al se slobodno odseli!

  2. Анониман // 11 јун, 2010  

    nemoj da se skidas molim te... :)))
    platicemo ti

  3. JAGODA // 11 јун, 2010  

    STA VIKTORIJA IMA DA PRICA DL SE SECA KAKO SE JE ONA PONASALA OD NJE NISAM VIDELA ODVRATNIJE STVORENJE KAKO JE TLACILA SANDRU I PROSIPALA PEPEO PO STOLU I GURALA JE DA JE IZAZOVE STARA KALASTURA KAKO JE NIJE SRAMOTA ONA DA NESTO KAZE. MUKA JE BILO OD NJENOG GLASA NEK SE SAKRIJE BOLJE JOJ JE POKAZALE SE JE ONA I TO JE KRAJ PRICE.

  4. Анониман // 11 јун, 2010  

    Ako je 90 procenata stanovnistva kao Milos Bojanic, onda je logicno da on pobedi, a ako se to ipak desi neka nastavi da se skida u svom kupatilu, neverujem da neko ima zelju da je vidi nagu, koje bi novine to objavile? Koga zanima njeno oronulo telo? Godine cine svoje ili nam ona to preti da se ne bi glasalo za Bojanica?

  5. Анониман // 11 јун, 2010  

    Fircijeva "izjava" nije namenjena Milosu, pored njega su bili Nemanja i Sajko i nije izrecena u direktnom sukobu, vec je ljut na Zadrugu sto svoj bogat arsenal psovki mora malo da ogranici.

  6. Анониман // 11 јун, 2010  

    Viktorija,nemoj da se skidas,nevredi....shvati gde zivis!!!!!Nisam za Milosa,ali sta cemo kada zivimo u zemlji u kojoj glasaju za takve male ljude.Pevaj!!!!!!!!!

  7. Анониман // 12 јун, 2010  

    Viktorija cemu ti sluzi krst koji si nosila kada si bila na farmi i drzala u rukama kada si posla sa farme kada si puna zlobe. Shvati krst i zloba u dusi ne idu jedno uz drugo. Ocisti prvo dusu od zlobe i pakosti pa onda uzmi krst u ruku.

  8. Анониман // 12 јун, 2010  

    Viktorija kako si brzo zaboravila sta si i ti radila na farmi. Sramota od jedne zrele zene da daje takve izjave. Ostaces ti u Srbiji i posle Miloseve pobede jer ova nasa Srbija je sirokogruda, u njoj mogu svi da zive pa i takvi kakva si i ti, samo se dami persira.

  9. Анониман // 12 јун, 2010  

    kalasturo jedna, pokrij se usima da te niko ne vidi, i svrake bi te se uolasile!!!!!

  10. Анониман // 12 јун, 2010  

    SAMO TAKO ,SAMO TAKO, DO POBEDE . ZIVIO MILOS BOJANIC!.neka puknu dusmani.

  11. Анониман // 13 јун, 2010  

    onda pocni da se skidas...... milos do pobede

Постави коментар