Farmerske Olimpijske igre, pokušaj pomirenja Miloša i Firčija i obećanje jedne rokerke i bivše stanovnice imanja u Lisovićima da će se skinuti gola ukoliko pobedi Bojanić, obeležili su treću nedelju pred kraj rijalitija. Farmeri do kraja rijalitija broje sitno, a još sitnije Milena i Raka.
VIP ličnosti poljoprivrednog dobra od kojih će jedan uskoro odšetati ili odleteti sa imanja bogatiji za 100.000 evra, u duel su poslali Milenu. Iako je broj štapića bio jednak, Gazdin štapić je važio kao dupli glas. „Kad bih dao Maci štapić to bi bilo kao kada bi Nemanja dao štapić Mileni“, rekao je Sajko, na šta su ga ostali upitali „Šta radite vas dvojica kad mi ne gledamo“ Drago mi je što sam najlošije svoje osobine pokazala ovde, a krivo što one pozitivne nisu došle do izražaja“, rekla je Milena nakon proglašenja. U duelu će joj se pridružiti Raka koji je imao najmanje glasova publike. On će se sa Ćeranićkom sukobiti u kvizu znanja, prenosi Mondo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара

 1. Анониман // 11 јун, 2010  

  pozdravi kuci rako kad stignes hahaha

 2. Анониман // 12 јун, 2010  

  "Doslo vreme.., izdaje me snaga,..," --pogrsio sam kad sam rekao da Srbija nije to, ako dozvoli da Milos pobedi, pa zato me istjeruje..., a mozda i sto sam Milosu opsovao majku ili sto sam se priklucio na stranu najgorih ...,--valda tako misli Raka.
  --U svakom slucaju Raka treba da ide prije Milene, jer ona jeste i bice javna licnost, a Raka nije nikako javna licnost Srbije, ali prvo trba ga istjerati.

 3. Анониман // 12 јун, 2010  

  E moj Sajko se vidi da si jos nezreo i mald , kad ti Maca znaci kao Milena Nemanji. Jeste Maca da je najveca kurva na Farmi , ali ti si mlad pa si mogao izabirati i zenstveniju curu od dospodjice Maca. U svakom slucaju pogresio si ,jer te Maca nece postedeti , jer vec si poradi njega jedno bio sa one strane kapije.Ali sta ces kad su ti vrane pamet popile.( mislim na Fircija ,Maju,Macu....

Постави коментар