Kad mogu svetske zvezde poput Madonne, Lady Gage i Britney Spears da imaju svoje dvojnike, zbog čega je onda ne bi imala i folk pevačica Seka Aleksić.


Upravo pomenuta frizura pre nekoliko meseci šokirala je srpsku javnost, ali da Seka i u ovom hrabrom potezu ima sledbenike pokazuje sledeći primer.
Naime, naša redakcija došla je do fotografija osobe koja ima identičnu frizuru kao Seka, sa sve loknicom na sred čela, ali ova priča i ne bi bila previše zanimljiva da nije u pitanju muškarac!
- Mahom se ljudi u prvi mah zbune kad ugledaju fotografiju jer ne mogu odmah da provale da li je u pitanju devojka ili muškarac. Da ne bi došlo do zabune reći ću vam da je u pitanju pevačicin veliki fan Marino Bogdan iz Mostara koji je od svog frizera zahtevao da mu uradi identičnu frizuru kao Sekinu – kaže izvor portala Opera17.
Doduše i Jelena Karleuša i Milan Stanković su svojevremeno imali mnogo klonova, što zbog frizura, što originalnog stajlinga, a sada je došla na red i Seka.
Folkerka je u poslednje vreme i više nego aktuelna zbog još uvek aktuelnog novog albuma “Slučajni Partneri”,  reality show-a “Moja desna ruka”, ali i frizure “a la Rihanna”.
Izvor: Crveni tepih

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар