Marija Šerifović je odlučila da se vrati na "Farmu"! Pop pevačica, koja se trenutno nalazi u Finskoj, prihvatila je ponudu producenata da se u subotu vrati na Pinkovo seosko imanje. Marija će u šouu provesti nedelju dana, do finala koje je zakazano za 26. jun. VIP seljaci, koji se trenutno nalaze na imanju, ne biraju način da eliminišu konkurenciju.
Gazda Nemanja poručio je sluškinji Dragani da će je kazniti ako dobro ne očisti kuću, što je dovelo do novog sukoba bivših ljubavnika. "Na svu sreću, samo sam ti bivša devojka i na tome sam zahvalna", rekla je Dragana. "Nikada nećeš prežaliti što je tvoja majka rekla da sam lepši od tebe!", poručio je Nemanja. Zorica je proveravala kako Miloš obavlja seoske poslove i govorila mu da će popraviti sve što nije dobro uradio u štali. Od gazde je tražila odobrenje da kontroliše Bojanića jer je on "star i zaboravan".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

4 коментара

  1. Анониман // 17 јун, 2010  

    Razumam sto Marija cak iz Finske zeli da se vrati, jer videla je da joj njen kolega Maca ugrozen ,da komsinica Zorica kojoj je poverila cuvanje Mace nemoze da se izbori ni za sebe a kamoli za njega.Kakva ironija, zar treba Marija da ugrozi svoju karijeru poradi svog nezrelog Mace ,sirota Marija.cak je uslovila i zaklela Zoricu da nikad neda stapic Maci.Zalosno kakva bruka jedan svetski covek ,glumac ,voditelj ,ako tako moze da se nazove u svojoj 40 godini ,nemoze da se sam snalazi koroz zivot, kakva blamaza.Da bi udovoljila Mariji ,Zorica sad nebira srestva kako bi pobedila i pomogla sebi, pa ako dojde na red Maca,da ne govorimo sto je Raku ostavila kome je toliko celo vreme upucivala komplimente i podrzavala njegovo dvolicno ponasanje.

  2. Анониман // 17 јун, 2010  

    Još samo ti fališ

  3. Анониман // 17 јун, 2010  

    Za koliko para ona sada ulazi?

  4. Анониман // 17 јун, 2010  

    super,taman da im prenese sve informacije iz vana,odlicno smisljeno,ma gade mi se, DRAGANA DO POBIJEDE

Постави коментар