Sedeo sam sa društvom u kafani i prilazi mi jedna gospođa i kaže: „Jeste li vi Italijan?” , a ja joj kažem da sam iz blizine. Slikali su me i javili su mi se za 10 dana. Glumio sam šnajdera u belom mantilu i sa metrom oko vrata i bio sam jedini obučen u reklami. Rekli su da će da mi se jave u avgustu za novu reklamu - kaže Jevrić za „24 sata”.



Jedini sam bio obučen tokom snimanja”, objašnjava  Ekrem Jevrić, autor planetarnog Jutjub hita „Kuća pos’o, pos’o kuća” svoje učešće u D&G reklami. To što je pevač nije imalo nikakvog uticaja za angažovanje u spotu, već je bilo presudno to što liči na Italijana.


Ekrem Jevrić Gospoda ima 48 godina, a postao je popularan tek nakon 19 godina pevačke karijere, i to zahvaljujući antikapitalističkom hitu „Kuća pos’o, pos’o kuća” koji je na Jutjubu videlo više od tri miliona ljudi.
- Moj drugar i ja smo se dogovorili da snimimo spot i otišli smo na Menhetn bridž i to i uradili. Svirao mi je jedan Albanac koji razume naše reči. Učestvovao sam na brojnim koncertima kao zvezda večeri. Otpevam jednu pesmu i zaradim 1.500 dolara. Oni svi prezadovoljni - priča Ekrem.
On kaže da dosad ima ukupno 12 pesama i da će doći 11. jula u Beograd, na nagovor menadžera da održi nekoliko koncerata.
- Rečeno mi je da u Bosni ima sigurno sedam-osam mesta gde bih sigurno mogao da sviram. Ja sam inače iz Plava u Crnoj Gori, više od dvadeset godina živim u Njujorku. Imam četiri sina. Najstariji ima 24, a najmlađi 17 godina. Moram da ih ženim najkasnije za četiri godine - ističe Ekrem.
A, ako sinovi „zarade” njegov nadimak, ženidba ne bi trebalo da bude problem...
- Nadimak Gospoda su mi dali moji prijatelji, jer sam kao gospodin i sve što kažem je gospodski. Inače, ja ovde radim „izolejšn”, a u Nikšiću sam godinama radio na visokogradnji - zaključio je Ekrem razgovor.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар