Iako se rijaliti šouu Farma završio još u subotu, farmeri su nastavili da se druže. U čast takmičara i uspešne sezone rialitija, vlasnik Televizije „Pink“ Željko Mitrović je u ponedeljak ujutru farmerima iz prve i druge sezone otvorio vrata svoje velelepne jahte vredne 10 miliona evra, na kojoj je organizovano jednodnevno krstarenje Crnom Gorom.
Farmeri su tokom celog putovanja pokazali da se neke teške reči ne opraštaju niti se svađe zaboravljaju, ali i da su veoma porodični ljudi koji umeju da vole i da su se posle ovog rialitija okrenuli lepši stvarima.
Put Crne Gore krenuli su Maca sa devojkom Tijanom, Firči sa devojkom Jasminom, Sajko sa lepšom polovinom Milicom Cerović, Mina Kostić sa dečkom Igorom, Miloš Bojanić sa suprugom Brankom, Nemanja i Milena, Raka i njegova supruga. Od starih farmera tu su bili Bebi Dol, Sandra Obradović, Niggor, Aleksandar Jovanović, kao i predstavnici „Pinka“ Aleksandra Jeftanović, Tanja Vojtehovski, Nataša i Predrag Pavlović, brojni predstavnici medija, producenti „Farme“ i pevač Oliver Mandić. Žurka je, kako piše "Blic" počela u Budvi oko četiri po podne, kada su vidno raspoloženi Željko i Milica Mitrović dočekali svoje goste. Za dobar provod angažovali su Džeja koji se iste sekunde kada su svi stupili na palubu latio mikrofona. Jahta je zaplovila, a veseli farmeri su već nazdravljali i peli se po stolovima. Smeh, poljupci, igranka bez kraja i po neki neprijateljski pogled obeležili su početak putovanja. Najveseliji su bili Željko i Milica koji su sve vreme igrali, Miloš Bojanić i Mina sa partnerima su sedeli s jedne strane, dok su Sajko, Firči, Ćeranići bili s druge strane, tako da se videlo da između ova dva tabora i dalje vlada velika netrpeljivost. “Ovde se oseća mržnja”, rekao je Niggor Oliveru Mandiću, ali su njih dvojica nastavila da se ljuljaju u ritmu muzike. Primećujući da je vrag odneo šalu Željko Mitrović je pokušao da pomiri zaraćene strane pa je u istom trenutku dovukao i zagrlio Miloša i Firčija. Obojica su negodovali, ali su zbog Željka prihvatili da se slikaju zajedno. Ipak, to je bio jedini trenutak do kraja putovanja da su se našli tako blizu i bilo je jasno da do pomirenja neće nikada doći. Bojanić je tako dobar deo putovanja proveo izolovan od ostatka vesele ekipe. A već na početku plovidbe izbile su varnice između njega i Mace. Miloš je Macu bockao rečima: „Maca će da se omaci“, što je glumca iziritiralo. Miloševa žena je pokušala da obuzda svog supruga, na šta joj je on odvratio da želi da pravi haos i pometnju zbog prisutnih novinara. Nakon što je jahta neko vreme plovila Jadranom, farmeri su se vratili u Budvu gde ih je dočekao prijatan ručak uz morske plodove, voće, vino... a napolju je rominjala kišica koja nije uspela da im pokvari raspoloženje. Sajko i njegova devojka Milica jedini su se osmelili da se okupaju u moru, te su se ne obazirući se na loše vreme prepustili brčkanju u talasima. Putovanje i žurka su se ubrzo nastavili. Polako je počeo da pada mrak, atmosfera se zahuktavala. Miloš i Mina sa svojim pratiocima okrenuli su se muzici, pevali sa Džejom, dok su se Firči, Maca, Sajko, Nemanja i Milena okrenuli ljubavi. Firči i njegova devojka su sve vreme razmenjivali nežne poljupce i dodire. “Mnogo smo srećni i divno nam je u vezi”, rekao je Firči poletno i sa osmehom.
I Maca je bio brižan prema svojoj devojci koja je u blagoslovenom stanju i sve vreme joj je udovoljavao. “Meni je porodica najvažnija”, kratak je bio Maca koji se nije obazirao na provod i igru već samo na svoju devojku. Ništa manje romantičan nije bio ni Sajko koji se nije odvajao od devojke Milice, dok su Nemanja i Milena pokazali da njihov odnos nije uzdrman nakon svega.
Mi se mnogo volimo i sada smo još jači”, rekli su oni uglas. Ovo putovanje je definitivno bilo putovanje parova, te su Milica i Željko Mitrović takođe pokazali svoju ljubav i prvi zaigrali uz nežne balade. Žurka je trajala do četiri ujutru, kada se većina farmera malim brodićem vratila u Budvu, gde su odseli u hotelu „Aleksandar“, a Mitrovići su ostali sa bližim društvom na jahti.
Većina farmera je po dolasku u sobe otišla na počinak i svi su spavali do trenutka kada su se ponovo ukrcali u avion za Beograd…
Izvor: Blic

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар