Na farmi se odigrao fizički okršaj Zorice Miloša! Nekoliko sati pre izbora sluga, njih dvoje su se posvađali, i kako se može zaključiti iz njihove priče, fizički obračunali. Zorica je, naime, za sada iz nepoznatih razloga, Miloša uhvatila za pojas i gurala nekoliko metara, a Miloš joj je jako gurnuo ruke tako da ju je udario u oko. Gledaoci su za ovaj okršaj saznali tokom biranja slugu, jer je tada započeta priča o fizičkom nasrtaju.
Kada su poslati u sobu da igraju igre istina i izazov, Zorica je pobesnela: “Pogledaj, pogledaj ovo, sve mi je utrnulo!”, vikala je Zorica na Miloša pokazujući na predeo ispod levog oka i nastavila da kuka. “Sad da me uštineš ništa ne bih osećala, pogledaj ovaj otok! Kako si ti mene mogao da udariš?”, pitala se ona, a Miloš je počeo da se brani tvrdeći da je nije udario.“Nisam te ja udario. Ja sam se samo branio. Ti si me uhvatila za pojas, i ja sam ti gurnuo ruke. Nisam ja kriv što je ruka zakačila. Namerno ovo radiš, foliraš se da te boli”, branio se Miloš. Inače, osim što ju je udario, Miloš je Zorici nakon svega rekao da nije žensko, zbog čega ga je pevačica napala. “Kako te nije sramota. Ti meni da kažeš da nisam žensko. Pa valjda gledaoci dobro vide šta sam ja. Istina je da sam ja udarac muški podnela”, ljutila se Zorica, a potom je pitala Macu da li on nju gleda kao ženu, na šta je on odgovorio potvrdno. Rasprava je trajala i trajala, Zorica je Miloša oslovila pedofilom zbog znatno mlađe žene sa kojom je u braku, a potom je Miloš nju napao za ženstvenost. “Ti i nisi žensko za moj ukus. To što Maci jesi, to je njegov problem. Ti nisi žensko, nikada te tako nisam gledao”, pričao je Miloš i svađa je nastavljena.
”Još ne znamo šta se tačno dogodilo između Zorice i Miloša. Moramo da pogledamo snimljeni materijal pa ćemo reagovati shodno tome”, rekla je za „Blic“ portparolka „Farme“ Maja Govedarica. Inače, tokom izbora sluga posvađali su se i Dragana i Nemanja zbog toga što ju je Nemanja zajedno sa Rakomizabrao za slugu. Na sve strane su letele teške reči i njih dvoje od sinoć ne razgovaraju, prenosi Blic.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 16 јун, 2010  

    Nemam komentar za ovo .To sto je imala nameru Zorica ,koju je smisljala danima i se konsutovala sa svojim klanom za koji se nedavno prikljucila,a koji su je za zal pogresno savetovali, mislim podmuklo,jer jako bi zeljeli poslije Milosa,da je isprate i nju. Ali ne postoji dzaba ona stara izreka ,DUGA KOSA KRATKA PAMET,sto se u ovom slucaju pokazalo tacno.Tako je to koga neko nije siguran u sebe , pa luta.Zal mi je sto je ispala guska.

Постави коментар