Miloš Bojanić će se i ove subote boriti za opstanak na "Farmi", jer su VIP seljaci njemu dali najviše štapića. Njegov protivnik biće Maja Odžaklievska, koja je dobila najmanje glasova publike. Još jedna radna nedelja na seoskom imanju u Lisovićima je protekla, kako drugačije nego sa svađama, ružnim rečima i neradom.
Proka je konstatovao da skoro nijedan ovonedeljni zadatak nije priveden kraju, što i nije ništa novo kada je Firčijevo gazdovanje u pitanju. Ipak, farmeri su "po propisu" izabrali prvog duelistu - Miloša Bojanića. Prva je na redu za štapiće bila Zorica koja je svoj štapić dala Dragani jer je obećala da Milošu neće. Milena je ipak štapić dala Milošu jer joj je "Dragana prirasla za srce, mnogo". Isto je uradio i Raka "iz džentlmenskih razloga". Mina je takođe štapić dala Milošu, jer je već dva puta davala Dragani, kojoj svoj štapić nije dao ni bivši dečko, Nemanja. "Protiv Miloša nemam ništa protiv, iako je on problem svakog iole civilizovanog društva, ali moj revolt protiv tebe je revolt čoveka koji je prošao golgotu devedesitih, ali ja ne mrzim već cenim i poštujem tuđe. Tvoje puno pravo je da se sebe vidiš i smatraš žrtvom. Ali ne vidim zašto sebe poistovećuješ sa žrtvama Jasenovca... Gadim se prema ljudima kao što si ti i sličnima tebi. Tvoj govor mržnje je prouzrokovao da ova igra izgubi atribute igre...", obrazložio je Maca zašto Miloša nominuje za duel. Maja i Sajko su "bez komentara i promena", štapiće dali Milošu. "Gade, drži", rekao je Firči i bacio štapić Milošu. "Na ovaj postupak nemam komentar, sve se vidi. Svako ovde govori o sebi. Na ovaj govor postoji jedna narodna: 'Nije važno šta kaže, važno je ko kaže'. Maca iznosi toliko gluposti u svom govoru, a nekoliko puta je ovde meni psovao majku... Macu je rođena majka pozvala na normalnije i moralnije ponašanje. Hvala za štapiće i čekam da vidim ko će da mi stane na megdan", rekao je Miloš. Zadruga je i ovog petka morala da reaguje i to kaznom oduzimanja prava na gazdovanje Milošu i Firčiju - zbog polivanja vodom. Naime, Firči je kao "specijalnu kaznu" tokom noći budio Miloša lupanjem u dno šerpe, a ovaj je uzvratio vodom..., prenosi Mondo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

10 коментара

  1. Анониман // 04 јун, 2010  

    Milošššš

  2. Анониман // 05 јун, 2010  

    Da li je moguce da bar Maju vise necemo gledati, a narocito slusati. Jos je bolje sto nece moci Fircija da imenuje za sledeceg gazud.

  3. Анониман // 05 јун, 2010  

    Da li je moguce da vise necemo gledati a jos bolje slusati Maju?
    Najteze ce joj pasti sto Fircija nece moci da imenuje za sledeceg gazdu, ali naci ce ona vec nekog vrlo slicnog.
    Zasto je Maci kriv Bojanic za golgotu devedesetih, koliko znam nije se on bavio politikom, ima tu onih koji jesu, sto tu tiradu ne uputi njima?

  4. Анониман // 05 јун, 2010  

    Majo ćaooo i piši kada stigneš kući mah mah

  5. Анониман // 05 јун, 2010  

    Maca krivi milosa za sve svoje nevolje izgleda da mu je milos kriv sto maca nije pobedio u VB ,operaciji triumf i gdje je sve bio ucesnik.A ludjaci ukucani ne shvataju da im firer sve smisljeno radi evo sa Babetinom majom je kao bio dobar zato sad lije suze ali ispod kolena HEHEHEHEH .Milos ,Mina i Dragana $$$$$$$$

  6. JAGODA // 05 јун, 2010  

    NERAZUMEM MACU STO JE NJEMU MILOS KRIV DEVEDESETIH PA I ZA TO DA GA OKRIVI PA KAKO JE COVEK KVARAN BOLJE DA SE OBRATI RAKI ON JE BIJO NEKAKAV POLITICAR

  7. Анониман // 05 јун, 2010  

    glasajmo za maju,neka zlo od milosa ispadne da netruje vise decu

  8. Анониман // 05 јун, 2010  

    --Milose, do sada si istjerao sitne ribe -ulizice komnde radonickog klana. Sada si udario, uz pomos naroda na samu komandu, -prvo Maju -eliminisi ogromnom razlikom, onda redom -Fircija, pa Macu.
    --Maco, pretjerao si, kako mozes vredjati i iz prljave usta spominjati zrtve Jasenovca. Neznam do kada ce Zadruga tolerisati tvoje gnusno i bezobrazno ponasanje, posebno cepanje pisma Zadruge, psovanje Zadruge, bacanje u vatru zadruginih proizvoda donesenih sa pijace, proljevanje pica po Milosu i muzicarima, bacanje hrane i sudja sa stola, psovanje mrtve majke Milosu i drugih grubosti, koje ne prilice odraslom coveku i iintelektualcu -kako se ti pretstavljas. Maco, kako si se pretstavio u Velikom bratu i u ovoj Farmi, mislim da ti vise nije mesto niti u jednoj javnoj emisiji
    --

  9. Анониман // 05 јун, 2010  

    nije maca spomiljao zrtve jesenovca nego milos bojanic.....niste upucen ljudi tako da nemojte da komentarisete nesto sto ne znate...

  10. Анониман // 05 јун, 2010  

    Nemam komentara, a ne razumem Zadrugu i produkciju koja nije Fircija odmah izbacila, po
    prosipanju dve pune kofe vode na Bojanica. Nije rec o Milosu, da li bi normalan covek u svojoj kuci to uradio bilo kome. To moze samo neko ko nije pri cistoj svesti, pa iako se to ne bi podvelo pod fizicki kontakt, moze kao ugrozavanje tudjeg zdravlja a i bezbednosti ostalih ucesnika, jer ocigledno Firci ne bira sredstva da izbaci Milosa, ali cak i da mu uspe, naci ce on sledecu zrtvu, nema jos mnogo vremena sam je to rekao Sajku pa treba biti aktivniji, brzi u realizaciji terora.
    Firci i Maca odmah posle Maje, a onda Raka i Zorica, pa da je prodala i 100 miliona ploca, sta joj to vredi, ne mora da se solidarise ni sa kim, ali svako je od njih morao da osudi Fircijeve podmukle smicalice, zasto li ga se toliko plase?

Постави коментар