Koje su to seksualno najaktivnije profesije? Istraživanja pokazuju da su na prvom mestu agenti za nekretnine, pa letačko osoblje. Najmanje su aktivni vozači kamiona i šalterski službenici (?!)

Za većinu je prekasno, ali evo jednog istraživanja čije rezultate vredi imati na umu kod odabira karijere. Naime, veb-sajt Onjoy.com sproveo je anketu na tri hiljade osoba različitih profesija kako bismo konačno saznali šta bi trebalo da piše u radnoj knjižici ne bi li nam šanse za bogat seksualni život bile veće. Rezultati s jedne strane potvrđuju neke klišee, a s druge grubo razbijaju predrasude.Top 5 najaktivnijih profesija su:


5. Telefonisti
Sledeći put kada vas nazove telemarketinški radnik s „neodoljivom" ponudom, zamislite se malo - šta on to zapravo nudi? Zaposleni u telemarketingu, kol-centrima i centralama nalaze se na petom mestu ove liste. Posao je možda dosadan, ali ima svojih prednosti.

4. Sekretarice i sekretari
Evo jednog totalnog klišea, ali opet, dokaza da oni ne nastaju pukim slučajem. Koleginice sekretarice i njihove, nažalost, retke muške kolege, među seksualno su najaktivnijim radnicima. Hiljadu puta ste čule staru priču kako je ...ostavio ženu zbog sekretarice, a sada znate i zašto.


3. Advokati
Ne neočekivano, advokati nisu marljivi samo u sudnici, oni daju dobru završnu reč i u spavaćoj sobi - i to često. Dovoljno često da se nađu na trećem mestu ove liste. Naravno, osećaj moći, dobra zarada i aktivan život sigurno pridonose njihovom libidu.

2. Letačko osoblje
Još jedan težak kliše: stjuardese to vole da rade često! U vazduhu ili na zemlji, one (i oni) ne zauzdavaju svoje seksualne strasti i tako zauzimaju vrlo visoko drugo mesto seksualno aktivnih profesija.


1. Agenti za nekretnine
Priznajte, ovo nije očekivano. Tržište možda jeste u agoniji, ali to očigledno ne utiče na seksualni život agenata za nekretnine. Ili je možda baš u tome fora? Sada sigurno imaju dovoljno vremena da posao privedu kraju - u spavaćoj sobi.

Pet zanimanja sa jasnim seksualnim antiklimaksom:
5. Bibliotekar/ka
4. Učitelj/učiteljica
3. Medicinski tehničari i sestre (!!!)
2. Šalterski službenici
1. Vozači kamiona

Izvor: Press

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 12 мај, 2010  

    WTF?!?!? :/

Постави коментар