Milan Topalović Topalko
Milan Topalović Topalko, prošlogodišnji pobednik „Farme“, početkom nedelje je sve iznenadio kada je na jedno veče ušao u „Farmu“. Imao je prilike da bar nakratko upozna nove farmere i izvidi situaciju, a za „Blic“ je preneo utiske o farmerima iz novog serijala.




– Jedino što znam jeste da im tamo uopšte nije lako – počinje priču Topalko, koji je prošao kroz istu torturu. Njemu se čini da nema velike razlike između bivših i sadašnjih farmera, osim što su muškarci u prošlom serijalu bili složniji.

– Mislim da smo mi muški u prošlom serijalu bili složniji. Među muškarcima nikada nije izbila nijedna svađa, svi smo vredno radili. Sada je drugačije – tvrdi Topalko, koga su prošle godine povezivali sa Marinom Perazić, te sa Sandrom Obradović, pa ima iskustva kad je reč o ljubavi na farmi.
A najveću pažnju javnosti u ovom serijalu izazvao je odnos Maje Odžaklijevske i Firčija, ali Topalko kaže da tu ne vidi neku posebnu ljubav.

– Ne primećujem da se desila neka velika ljubav između Firčija i Maje. Oni su inteligentni, muzički su dobro potkovani, uklapaju se, a što se ljubavi tiče, nisam stekao takav utisak – iskren je Topalko.

Osim zbližavanja ovo dvoje, farmu drmaju i nesuglasice mladog para Milene i Nemanje, koji su ujedno i Topalkove bliske kolege. On kaže da na njihovom mestu ne bi nasedao na konstantne provokacije.

– Meni je žao što pokušavaju da isprovociraju Nemanju i Milenu. Ja bih najviše voleo da sam mogao da uđem na farmu sa svojom ženom, ma niko nam ništa ne bi mogao, samo bismo uživali. Ali eto, neko nasedne, neko ne – kaže Topalko, i dodaje da nikada više ne bi učestvovao u ovoj emisiji.

– Nema šanse da se vratim na farmu, ne pada mi na pamet! Jednom sam bio, predstavio se publici i nema razloga da se ponavljam – tvrdi Topalko, koji je sebi početkom nedelje ispunio želju.

– U ponedeljak sam ušao na imanje zato što sam se uželeo slavlja koje se održavalo svakog ponedeljka i želeo sam da se napijem s ukućanima! – ne krije pevač koji kada god stigne gleda „Farmu“, ali nema neko posebno mišljenje o takmičarima.

– Niko me ne nervira od ovih ukućana. Niko me nije nervirao ni kada sam ja bio u „Farmi“, tako da ne vidim razlog zašto bi me sada išta doticalo. Kada je u pitanju rad, koliko sam uspeo da ispratim, čini mi se da je Biljana najvredniji farmer, a vidim i da Miloš Bojanić dosta toga ume – zaključuje Topalko, kome je Biljana zbog toga, ali i drugih kvaliteta favorit.

– Navijao sam za Mariju, a sada bih voleo da pobedi Biljana! Ona najispravnije tamo postupa! – objašnjava Topalko.


Ljubavni problemi Vlade i Mirjane




Od kada je ušao na farmu, Vlada Stanojević je i te kako uspeo da privuče pažnju mlade misice Mirjane Božović.

Njih dvoje su se baš zbližili, Vlada je izjavio da bi mogla da se desi ljubav, dok se Mirjana nećkala. Tokom ove nedelje njih dvoje su glumili u ljubavnim scenama, i situacija se potpuno obrnula. Vlada, koji je u toku nedelje dobio pismo u kome mu bivša devojka kaže da ga čeka napolju, odjednom je imao dilemu kako da odigra scenu ljubljenja s Mirjanom koja je, očigledno, i više nego zadovoljna što su to morali da urade. Da joj je stalo do Vlade, Mirjana je indirektno otkrila u razgovoru s Dejanom.

– Zašto ti nisi igrala ljubavnu scenu sa mnom, kada Vlada ima ljubomornu devojku? – upitao je Dejan.

Mirjana je u trenutku zanemela, a onda ga je pitala odakle mu ta informacija. Dejan joj je odgovorio da su svi čuli Vladino pismo u kome mu poručuju da ga „ona čeka“. Inače, upravo je Mirjana ta koja je naglas čitala Vladino pismo, te nije baš jasno zbog čega je na ovaj način reagovala. 
Izvor: "Blic.rs"

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар