Iako smo ovo pretpostavljali svih ovih godina, latino muzička zvezda Riki Martin javno je priznao da je homoseksualne orjentacije. Na ovakva pitanja novinara u prošlosti, uvek je izbegavao da odgovori, ali je u toku jučerašnjeg dana konačno prekinuo tišinu o temi koja je uvek zanimala njegove fanove…
Na svom oficijelnom sajtu pevač poreklom iz Portorika je napisao:
“Mogu ponosno da kažem da sam jedna srećna osoba homoseksualne orjentacije. Vrlo sam blagosloven što sam ono što jesam. “
Popularni pevač priznaje da je izašao iz godina poricanja i javno se deklarisao kao gej, najviše zbog budućih odnosa sa svojom decom. Nedavno, Riki je dobio dva sina preko surogat majke. Preslatki Mateo i Valentino su blizanci i ove godine će napuniti dve godine.
Evo šta pevač još kaže o svom priznanju:
“Godine tišine učinile su me snažnijim i tako sam naučio da prihvatanje mora doći iznutra. Ova istina daje mi snage da nastavim dalje i izborim se sa emocijama koje nisam znao da postoje.”
O vaspitanju dece i novoj ulozi tate u njegovom životu, Riki kaže:
“Zaista sam srećan. I suze i smeh shvatam kao blagoslov. Postati otac je neverovatan osećaj. Taj trenutak bio je najspiritualniji trenutak u mom životu.”

izvor: People.com, DailyMail.co.uk

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар