Stric prostitutke Suzane R. koja je uhapšena na vratima parlamenta tvrdi da je nju u posao uveo oženjeni čovek sa istetoviranom ružom na levoj strani vrata

Jedinica za specijalne operacije... Suzanin stric tvrdi da joj je makro iznajmio stan na Dorćolu kako bi mogla da „radi"
 
Prostitutka koja je pre dva i po meseca uhapšena u Skupštini Srbije, radi za makroa koji je najverovatnije nekada bio član Jedinice za specijalne operacije MUP-a Srbije, poznatije kao „crvene beretke"! Naime, rođeni stric Suzane R. (27) iz Beograda, koja je i ranije hapšena zbog prostitucije, a nekoliko puta osuđivana zbog krađe, tvrdi da je Suzanu u posao uveo muškarac sa istetoviranom ružom na levoj strani vrata.
Tragajući za podacima o uhapšenoj prostitutki, Press je najpre u policiji saznao da se radi o Suzani R., rođenoj 1984. godine u Beogradu, koja je prijavljena na adresi u naselju Višnjica na opštini Palilula (adresa poznata redakciji).

- Ona je uhapšena 4. februara u zgradi Skupštine na osnovu potrage koja je za njom raspisana zbog neodazivanja na sudske pozive. Suzana R. ima podebeo dosije u policiji. Do sada je tri puta osuđivana za krađu, a registrovana je kao dugogodišnja prostitutka zbog čega je više puta privođena. Zvanično se vodi kao nezaposlena - otkrio je naš izvor iz policije.
Sina joj čuvaju roditelji
Reporteri Pressa su potom ustanovili da se Suzana R. dugo nije pojavljivala na adresi koju smo dobili u policiji. Komšije su nas uputile na kuću njene porodice, koja živi na brdu iznad Višnjice. U dvorištu smo zatekli Vinka R., Suzaninog strica, koji nam je rekao da ona nije dolazila skoro dve godine.
a
Sulejman Spaho
SRS: Naš poslanik Spaho nije zvao prostitutku!
Suzanina komšinica, devojka koja nas je juče uputila na adresu njenih roditelja, pretpostavila je da Suzanu tražimo zbog afere sa poslanikom SRS Sulejmanom Spahom?! Na pitanje odakle joj takva informacija, samo se nasmešila, rekla da to „svi ovde znaju" i zalupila vratima.
Pojedini mediji objavili su juče da je Suzana R. išla kod poslanika Spahe. Međutim, zamenik šefa poslaničke grupe SRS Aleksandar Martinović tvrdi da to nije tačno, već da je prostitutka pošla kod poslanika iz jedne druge grupe.
- Razgovarao sam sa Spahom i on mi je rekao da nije tačno da je on u pitanju. Bilo bi dobro da oni koji optužuju poslanike za takve stvari ponude i određene dokaze. A ako se slučajno dokaže da se radi o našem poslaniku, on će biti sankcionisan u skladu sa odlukom nadležnog organa stranke - rekao je Martinović.
- Koliko ja znam, ona živi u jednom iznajmljenom stanu na Dorćolu. Stan je za njene potrebe iznajmio jedan njen prijatelj, za koga sumnjam da ju je i uveo u prostituciju. Znam da je taj čovek oženjen i da na levoj strani vrata ima istetoviranu ružu (!?!) - rekao nam je Suzanin stric. On je objasnio da je Suzana razvedena i da ima osmogodišnjeg sina o kojem se staraju njeni roditelji.
- Zbog nje je ovde često dolazila policija, a pogotovo od kada je pre tri godine rođenoj tetki ukrala velike pare - kaže stric.
Slavica korigovala izjavu
Podsetimo, Press je u ponedeljak objavio da je u Skupštini uhapšena prostitutka! Informaciju su nam potvrdili ministar Dačić i predsednica Skupštine Slavica Đukić Dejanović. Ona nam je tada rekla da je o ovom incidentu obavestila i Odbor za bezbednost, što je tadašnji predsednik Odbora Dragan Todorović demantovao. Đukić Dejanović je juče korigovala svoju izjavu.
- Tek ću o tome da obavestim Odbor. Naime, ja sam od Službe obezbeđenja tražila da mi dostave sve slučajeve pokušaja ulaska u zgradu lica za kojima se traga, uključujući i taj slučaj. Tako da čim budem dobila taj izveštaj, odmah ću ga proslediti Odboru - rekla nam je predsednica parlamenta.
Na pitanje Pressa da li zna kod koga je Suzana R. pošla, s obzirom da se spekuliše da je imala zakazan „sastanak" s jednim poslanikom opozicije, Đukić Dejanović je rekla da očekuje da taj podatak dobije od Službe obezbeđenja.

Izvor: "Press"

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар