Pevačica priznala da je prodala svega 5.600 ulaznica
Iako je pobrala simpatije svojim učešćem na „Farmi“, prodaja ulaznica za koncert evrovizijske pobednice Marija Šerifović u „Beogradskoj areni“ ne ide baš najsjajnije, što dokazuje i zvanična brojka od 5.600 prodatih karata, istaknuta u mejlu koji smo dobili od organizatora.



Takvu informaciju smo, nezvanično, dobili i sa prodajnih mesta, gde su nam potvrdili da je prodaja ulaznica prilično skromna i da će biti teško prodati još desetak hiljada. Zbog svega navedenog, kao i zbog nemogućnosti da scenografija iz Norveške stigne na vreme, koncert zakazan za 15. april u „Beogradskoj areni“ odložen je za 11. maj zbog „tehničkih problema“. Najveći problem je, kako se navodi, kašnjenje specijalno urađene scenografije iz Norveške. Odlaganje će dati priliku publici iz unutrašnjosti da kupe ulaznice, a Mariji da ipak uspe da napuni halu impozantnih razmera.
- Ovom prilikom bih prvo htela da se, zbog pomeranja koncerta, izvinim svim svojim fanovima koji su kupili kartu, (do prošle nedelje oko 5.600) ili su to planirali da urade. Možda sam kriva jer sam ušla na „Farmu“ i što sam mislila da će i bez mog prisustva sve ići po dogovoru, ali, nažalost, nije tako bilo. Zbog toga izvinite još jednom. Nikada u životu ne bih uradila nešto da bi se pričalo da je održano, a da se u tome ne vidi moj maksimum u svakom smislu te reči. Nisam želela da ovaj koncert prođe onako kako nisam planirala. Dugo sam čekala na njega i mišljenja sam da publika od mene zaslužuje pravi spektakl. Zbog toga sam odlučila da koncert pomerim za prvi slobodan termin u „Areni“. Hvala vam na razumevanju i nadam se da ćemo 11. maja pevati zajedno - saopštila je Marija Šerifović.
Prodate ulaznice će važiti i za novi termin, a ukoliko neko želi da mu bude vraćen novac, to može da uradi na prodajnom mestu gde je kupljena. Cene ulaznica ostaju nepromenjene, pa za parter koštaju od 600.00 dinara, za tribine 800 i 1.200 dinara, dok za VIP lože treba izdvojiti 2.500 dinara.

Saša Mirković: Kriva je „Farma“
Organizator ovog koncerta, direktor „Beotona“ Saša Mirković, kaže za naš list da je najveći problem u tome što Marija nije stigla da se uvežba sa pratećim orkestrom:
- Zbog ulaska na „Farmu“ Marija nije stigla da se uvežba sa pratećim orkestrom od čak 50 ljudi. Zbog propozicija nije bilo moguće da to uradi na imanju. Trebalo je da izađe pre Uskrsa, ali to se nije desilo. Ističem da sam prodajom ulaznica zadovoljan i mislim da će otići ceo kapacitet od 15.000. Ne vidim našu odgovornost u odlaganju koncerta, svima je poznato da „Beoton“ sjajno organizuje ovakve događaje - izjavio je za „Alo!“ Saša Mirković, direktor i vlasnik „Beotona“.
Izvor: "Alo.rs"

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар