Da bi opravdala slogan koncerta „All about Diva“ i ostvarila najavljeni estradni muk posle istog, JK je spremna da leti po Areni, 15.maja.
„Mojim fanovima i svima koji budu prisutni te večeri pružiću spektakl kakav ova zemlja nije videla! Od hidraulične bine, neviđenih scenskih efekata, unikatnih kostima koje kreira Darko Kostić, pa do mojih hitova u sasvim novim aranžmanima. Sve će biti podređeno jednom – da gledaoce ostavim bez daha! Posebno sam ponosna na specijalne scenske rekvizite i multimediju, koju će prisutni moći da gledaju na mamutskim LED ekranima. U pratnji 25 najboljih domaćih i stranih plesača daću sve od sebe da to veče bude upamćeno kao novo poglavlje u domaćem šoubiznisu. Pevaću, igraću, glumiću, pa čak i leteti, sve u cilju vrhunske zabave” – obećava kontroverzna plavuša.
JK je otkrila da će se kao gosti na koncertu pojaviti Saša Matić i Mirza Hamzić sa kojima će otpevati duete „Ne smem da se zaljubim u tebe“ i „Insomnija“. Karleuša je najavila da postoji i specijalni gost iznenađenja.
Hmmmm, ko bi to mogao biti? :)

Izvor: Press

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара

  1. Анониман // 30 април, 2010  

    to je Boki 13... ;)

  2. Анониман // 30 април, 2010  

    ...al ce biti ludooooooo...blago onima koji budu isli..:(..zelim im jos lepsi provod...:D AL JK JE JK...NEMA BOLJE...!

  3. Анониман // 30 април, 2010  

    Ovo će biti ludilo i neverovatan spektakl. Jedva čekam aaaaaaaaaa

Постави коментар