Pored puno kvaliteta koje nekog muškarca mogu učini neodoljivim, postoji i neke osobine koje jednostvno odbijaju lepši pol. Iako smo svi posebni na svoji način ipak su primećene određene kategorije muškaraca:


Mamin sin
On je sladak, nežan i veoma pažljiv. Verovatno još živi sa roditeljima i ne namerava da promeni to uskoro. Zašto bi to i menjao kada ima svaki dan gotov ručak, ispeglan veš, sređenu sobu... Mama se brine o njemu i rado bi imao i takvu želi da ima takvu partnerku koja bi nadomestila majčinu ulogu.

Dominantan macho muškarac
On je snažan i pun je sebe, no često zaboravlja na to da su prošla vremena kada je jedino muškarac imao glavnu i zadnju reč pa se razbacuje pokazivanjem superiornosti. On donosi odluke, njegove odluke se moraju poštovati i on je uvek u pravu.

"Seksualni manijak"
Muškarci su uglavnom ti kojima je seks na prvom mestu. Većina žena žudi za romantikom i ljubavlju pa će prilikom odabira partnera izbegavati muškarce kojima je seks najvažniji. No to ne znači da lepša polovina ne želi seks sa svojim partnerom, samo ne želi do kraja života biti sa nekim kome je seks najbitnija stavka u životu.

Šovinistička svinja
Sama reč šovinizam je dovoljna da izludi ženu, pa kada žena oseti tu crtu kod muškarca malo koja žena želi preći preko toga u izboru svog partnera sa kojim želi provesti ostatak života.

Nije baš strejt
Voli da posveti dosta pažnje svom izgledu ili što kako se to danas kaže "metroseksualac". On je pravi prijatelj i zna da sasluša, nežan je i pun razumevanja za okolinu i ima veliki broj prijatelja i prijateljica. Obožava serije kao što su "Will & Grace, Seks i grad... Spotove Georgea Michaela obožava isto kao i njegova ženska polovina, a voli i da ide u šoping. Može biti super partner za društvo i provod, ali će se retko koja žena odlučiti za ovakav tip muškarca ako je u pitanju ozbiljna veza, prenosi zena.blic.rs.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 30 април, 2010  

    mmmmm ja se ložim na macho muškarce...

Постави коментар