Jedan američki univerzitetski profesor podneo je zahtev instituciji na kojoj predaje u kome traži da izučavanje neidentifikovanih letećih objekata (NLO) bude priznato kao predmet univerzitetskih studija.


Profesor Filip Hejsli, antropolog na univerzitetu u Njujorku, smatra da bi izučavanje NLO trebalo ozbiljno da se shvati i postane predmet na univerzitetu baš kao i druge istraživačke materije, prenose američki mediji.

Brojna svedočanstva o pojavi NLO trebalo bi da se proučavaju na univerzitetu, kako bi studenti mogli da ištražuju te paranormalne pojave, ističe on, insistirajući na potrebi da se to radi na naučnoj osnovi i naučnim metodama.
Profesor Hejsli nalazi se na čelu grupe istraživača koji se bave NLO i u njihovom izučavanju koriste radare i sva poznata znanja iz astronomije i meteorologije.

Na primedbe kritičara i skeptika koji trvde da je sve to samo gubljenje vremena, Hejsli odgovara da ogroman broj zabeleženih slučajeva NLO govore sami za sebe. Širom sveta svakog meseca beleži se pojava na stotine NLO, kazao je on.
Izvor: "Blic.rs"

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар