Balerina Dragana Milošević kaže da njen bivši dečko Nemanja Stevanović ne može da podnese što je lepša i pametnija od njegove sadašnje drage Milene Ćeranić, s kojom se svađao i mirio na Pinkovom seoskom imanju


Nakon što je misica Mirjana rekla da nikad ne bi ušla na „Farmu" ako bi tamo bio njen bivši dečko, balerina je rekla:
- Ako može Milena da profitira od Nemanje, zašto i ja ne bih mogla?! Spasla sam se što više nisam u vezi sa njim, nikako nije smeo sebi da dozvoli da se tako ponaša pred kamerama - rekla je balerina.

Nakon što ju je Stevanović nominovao za slugu, izjavila je:
- Očekivala sam nominaciju jer Nemanji smeta moje prisustvo. On ne može da podnese moj osmeh, lepotu i pamet - što njegova devojka nema!
Nemanja je na pijaci saznao da je narod ogorčen njegovim i Mileninim ponašanjem. Vidno povređen jadao se Zorici.
- Nikada nisam bio tako ponižen. Osećao sam se kao da idem na vešanje, a ljudi me kamenuju. Milena ne shvata veličinu svega što nam se dešava, kada izađemo biće nam vrlo neprijatno - rekao ja folker.
Zorica je uz kafu davala ljubavne savete Mileni i Mini. Ona tvrdi da prava ljubav ne podrazumeva posesivnost, već mnogo pažnje i razumevanja. Brunclikova je otkrila da su njena deca iz prethodnih brakova samoinicijativno za 18. rođendan uzela prezime njenog sadašnjeg supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Izvor: "Press"

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар