U nedavnoj izjavi za srpsko izdanje magazina “Story“, Ceca je ulila nadu svojim fanovima koji već gotovo pune četiri godine, sa velikim nestrpljenjem očekuju novi album. Naime, naša najveća zvezda, je poručila da je većina melodija spremna i da se ostalo da se pesme kompletiraju tekstovima Marine Tucaković. Navodimo originalni tekst iz pomenutog magazina.
Bajkovitim odmorom na Kipru sa dečkom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom (33), folk diva Svetlana – Ceca Ražnatović (36) napunila je baterije za nove obaveze, budući da je nakon povratka iz ove mediteranske oaze mira očekuje rad na novom albumu. Većina melodija već je spremna i osim prikupljanja još nekoliko numera, ostaje još samo da Marina Tucaković uradi tekstove za postojeće pesme. Ceca je inače uživala i na krstarenju kiparskom obalom, a njen voljeni tajno je merkao prstenje u najprestižnijim kiparskim juvelirnicama.
Imam dosta spremnih melodija, ali čekam da Marina završi obaveze oko Evrovizije jer joj je to trenutno prioritet, što je i razumljivo, budući da je reč o državnom interesu. (Smeh) Kada se sve to završi, biće sveža i odmorna, kao i pred svaki prethodni CD koji je radila za mene. Do tada će sigurno akumulirati inspiraciju kako bi napravila nešto novo, kvalitetno i dobro, što će se dopasti publici, a to mi je jedini cilj” – rekla je Ceca za Story.
 Izvor: Story

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар