Otkriveni su novi detalji o smrti kralja popa, Majkla Džeksona, koji samo dodaju dokaze u korist priči da je doktor Konrad Marej izvršio ubistvo iz nehata.

Naime, kako kažu svedoci Majklove smrti, doktor je pokušavajući da oživi Majkla, u jednom trenutku prekinuo pružanje prve pomoći, kako bi sakrio sve lekove koje je Majkl u poslednje vreme uzimao. Među njima se nalazio i sporni propofol, od čijeg uzimanja se pretpostavlja da je Majkl i preminuo.Jedan od radnika i kako sada izgleda i ključni svedok na predstojećem suđenju doktoru Mareju, Albert Alvarez izjavio je za tabliode da su doktor Marej i on pokušali da zajedno ožive Majkla pružanjem prve pomoći , ali u jednom trenutku, Marej je sve prekinuo kako bi u svoju torbu sakrio sporne lekove, pre dolaska policije i hitne pomoći.

“Marej me je tog dana pozvao u sobu. Video sam Majkla kako leži na podu i upitao sam doktora šta mu je, a on mi je odgovorio da je loše reagovao na neki lek”, rekao je menadžer logistike na Džeksonovom imanju, Albert Alvarez.

izvor: Mondo.rs, People.com

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар